Cycle Vision belangrijk nieuws wedstrijdrijders

Gepubliceerd op

In het huidige wedstrijdregistratieformulier kon je je niet voor de specials criterium inschrijven. Dit zijn de speciale wedstrijden voor roeifietsers, velomobielen en tandems. Deelnemers hebben zich mogelijk voor het gewone criterium ingeschreven, terwijl ze alleen aan de eenheidsklassewedstrijd wilden deelnemen.

Beste wedstrijddeelnemers,

(English text below)

Jullie ontvangen deze mail omdat je hebt ingeschreven voor de wedstrijden op Cycle Vision 2011. Daarbij zijn twee onvolkomenheden aan het licht gekomen.
1) De nationaliteit werd wel gevraagd, maar niet geregistreerd. Ik heb dit voor alle deelnemers nu op "nl" gezet. Desgewenst kun je dit wijzigen.
2) Door een misverstand ontbrak de opgave voor de speciale klasse-
criteriums (roeifiets, tandem en velomobielen). Die mogelijkheid is er nu wel.

Hoe te handelen? De database is reeds geconverteerd, zodat er nu ruimte is voor nationaliteit en de speciale criteriums. Wil je niet meedoen aan één van de speciale criteriums en ga je akkoord met je huidige waarde voor de nationaliteit ("nl"), dan hoef je niets te doen.
In alle andere gevallen kun je de huidige inschrijving inzien en wijzigen door via de normale route in te schrijven. Je kunt daarbij ook je opgave aan het algemene criterium intrekken.
Om een eerder gedane opgave voor een wedstrijd uit te schakelen moet je het vinkje voor de wedstrijd.
Vergeet niet dit vóór 17 juni te doen, omdat er anders weer gedoe ontstaat over de inschrijvingskosten.

Bij problemen kun je rechtstreeks met mij mailen.

namens het Cycle Vision organisatie comité
Theo van Soest

==================

English version.
You receive this mail because you have registered for the Cycle Vision 2011 races. There were found two flaws in the registration process.
1) You were asked to enter your nationality. This was not stored.
2) There was no possibility to register for the special single class criteriums (rowing bike, tandem and velomobiles).

How to continue? The database is already converted to facilitate the nationality and the special criteriums. If your are also happy with the registration of your nationality (which is not critical at all) you don't have to do anything.
In all other cases, also to witdraw a race, revisit the registration page. This will show your current data. To unregister a previously chosen race you to uncheck that race.
Do not forget to make the corrections before june 17th to avoid complications with the higher registration fee.
You can always mail me to tackle problems.

regards, on behalf of the Cycle Vision committee

Theo van Soest

Reacties

theovdbroek op wo 15 jun 2011 om 13:01

Dat de 1 uurs race in Lelystad wordt gehouden is voor ons een complete verrassing. Op http://www.ligfiets.net/cyclevision.html wordt alleen verwezen naar Flevonice. Op http://www.ligfiets.net/news/3603/cycle-vision-wedstrijden-2011.html wordt wel RDW baan genoemd, maar niet dat deze baan in Lelystad ligt. Naast het artikeltje van de 1 uurs race staat nota bene de baan van Flevonice afgebeeld. Op het inschrijf formulier https://www.ligfiets.net/cv2011/wedstrijden2011.php staat het er nu wel bij dat de RDW baan in Lelystad is, maar in de originele versie niet (of wij, 3 personen hebben er overheen gelezen).

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.