Cycle Vision, introductie nieuwe Ice trikes

Gepubliceerd op

De nieuwe Ice trikes worden Cycle Vision gepresenteerd op de nederlandse markt. Ligfietsshop neemt alle modellen mee en plaatst ze op de stand. De fietsen zijn uiteraard proef te rijden.

De nieuwe modellen zijn nog niet eerder in Nederland op een beurs getoond dus we kunnen wel spreken over een primeur.

De modellen zijn goed te zien in dit artikel op Velovision van vorig jaar. Ice staat bekend als ultieme trike producent, ze hebben zich er helemaal in gespecialiseerd. De lijn van tweewielers die ze hebben gehad is inmiddels gestopt.
Ook is de kwaliteit dik in orde waardoor de prijs/kwaliteit verhouding gewoon supergoed genoemd kan worden. Door hun specialisatie en inmiddels jarenlange ervaring met driewielers kan de producent zeer goede fietsen bouwen.

Inmiddels zijn de nieuwe fietsen al enige tijd in productie en worden ze in Nederland goed verkocht. Er zullen er dus zeker al een paar in het "wild" rondrijden.

Ook leuk, Ice zal waarschijnlijk een "fabrieksrijdster" krijgen, Ligfietsshop heeft namelijk een fiets beschikbaar gesteld voor de wedstrijd die Montourlaura op Cycle Vision gaat rijden!

Reacties

jack op za 11 jun 2011 om 21:04

Beste lezers, de steeds stijgende vraag zorgt ervoor dat Ice ook een delen van de productie uit gaat besteden naar het buitenland. Op Icletta staat een verhaal van de reis en de details van de foto's. Men was onder de indruk van de kwaliteit van de productie daar.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.