Cruzbike test

Gepubliceerd op

Bentrideronline schrijft over een test van een Cruzbike fiets. Je zou niet geloven dat zo'n type fiets echt lekker rijdt, maar volgens de redacteur die de fiets testte is het een van de beste ter wereld.

De test is op Bentrideronline.com te lezen en put zich uit in superlatieven. De fiets zou door het ontwerp zelfs een stuk efficienter zijn met energie. Die bewering wordt door de tester 50/50 ervaren. Kortom, voer om te lezen en wellicht over na te denken.

Reacties

MichielAdriaan op do 02 jun 2011 om 08:12

Volgens mijn oude krachtsportleraar (Ap)zou statisch trainen (dus zonder de armen te bewegen) de beste manier van spiertraining zijn. Maar alleen "erg saai".
Als fietsen hierop dus idd zo leuk is heb je daarmee dan in principe de beste krachttraining beoefend (volgens Ap)!

pjotr320 op do 02 jun 2011 om 09:17

En, het is dan wel een MBB, (moving bottom bracket) maar hij probeert je nooit de sloot in te gooien. Hij roept hooguit een keer heel hard boe.
Ik rijd zelf ook een Cruzbike Quest, het 2010 model, met 451mm wielen. Dat met de armen fietst lekker. Een prima aanvulling op mijn collectie liggers.

sjef op vr 03 jun 2011 om 14:40

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de redactie van Bentrideronline altijd lyrisch is over de testfietsen en dat de testfiets vaak met graagte toegevoegd wordt aan de vloot.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.