Nieuwe functionaliteiten ligfiets.net mei 2011

Gepubliceerd op

Op zondagavond 15 mei is een nieuwe versie van ligfiets.net live gezet. Nieuwe functionaliteiten omvatten o.a. automatische login, wachtwoordherstel, en cyclevision inschrijvingen.

Verder zijn er nog een aantal bugs aangepakt. Ook aan de achterkant voor de beheerder is er het een en ander verbeterd.
Eigenaren van evenementen krijgen inzicht in de inschrijvingen, en bestellingen. En kunnen dit als CSV downloaden.

De automatische login is een veelgevraagde functionaliteit die ervoor zorgt dat de gebruiker automatisch ingelogd blijft en niet steeds opnieuw moet inloggen omdat de sessie verlopen is.

Ook de wachtwoordherstel is een functie waar veel mensen blij van zullen worden. De gebruiker kan nu per e-mail zelf zijn vergeten wachtwoord resetten en opnieuw instellen. Dit scheelt ook de redactie en webmasters tijd om steeds verzoeken hierover te moeten behandelen. En de gebruiker hoeft er niet op te wachten.

Verder is ook e.e.a aangepast zodat iedereen zich kan inschrijven voor CycleVision.

Dit is de eerste in de reeks van verbeteringen die na een tijd van inactiviteit aan de ontwikkelkant weer worden gebouwd. We hopen dat hiermee de toon is gezet en dat we snel weer een hoop nieuwe functionaliteiten kunnen laten zien. De bedoeling is dat de volgende release voor 1 juli live wordt gezet.

Voor opmerkingen en vragen: neem contact op met de webmasters.

Reacties

RodePioneer op ma 16 mei 2011 om 09:46

Mooi werk. Ga zo door. Pluim is verdient!

theovdbroek op do 19 mei 2011 om 22:18

Ligfiets.net is voor mij de meest bezochte pagina, steeds professioneler en steeds interessanter! Dus ook mijn waardering en complimenten!
VeloTejo.

bastiaan op vr 20 mei 2011 om 10:29

Hallo allemaal,

We zijn er achter dat de autologin functionaliteit soms een beetje vreemd doet. Als je voor het eerst op de pagina komt dan zul je niet zien dat je bent inglogd, pas als je een (paar) keer doorklikt. Dit is een bekend probleem en we werken aan een oplossing.

Groeten, Bastiaan

bastiaan op vr 03 jun 2011 om 13:14

Sinds vandaag is Ligfiets.net ook weer via IPv6 bereikbaar.

bastiaan op vr 03 jun 2011 om 16:02

Autologinfunctionaliteit is aan gesleuteld en zou het nu gewoon moeten doen zoals het hoort. Indien mensen nog steeds rare problemen hebben met de autologin, laat het dan weten: webmaster@ligfiets.net of hier bij de comments.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.