Inschrijvingen Cyclevision

Gepubliceerd op

Het inschrijven voor vrijwilligers, kamperen, zelfbouwers, wedstrijden en maaltijden staat nu open.
Meer informatie en links zijn te vinden op de site van Cycle Vision.

Let op, om in te schrijven moet je eerst met je ligfiets.net account zijn ingelogd.

In dit bericht verder ook wat toelichting op de veranderingen in de opzet van het evenement.

Belangrijk voor wedstrijdrijders

schrijf je snel in want
op 17 juni 2011 om 00:00 wordt de prijs die nu nog geldt voor het inschrijven verdubbeld. Te laat inschrijven is dus extra betalen!
Ook op het evenement zelf wordt de verhoogde prijs gehanteerd.

Nieuw dit jaar

Natuurlijk is nieuw dit jaar dat we een nieuw terrein hebben. Op het terrein is ook een grote plas aanwezig, daarin mogen we zwemmen.
We hebben dit jaar ook een groot probeerparcours waarop fabrikanten met hun fietsen kunnen staan.
Naast de pagina's over ons evenement zijn er suggesties voor combinatiemogelijkheden van uw bezoek gemaakt. Voor een weekeind of voor een dag. Speciale tip is voor jong een oud een combinatie met speelhuis en pannekoekhuis Hans en Grietje.
Nieuw is ook dat de camping geschikt is voor campers en caravans.
Dit jaar kunnen mensen ook wedstrijden rijden op de RDW baan (Test Centrum Lelystad). Op die baan kunnen heel veel mensen hard rijden. Het is een speciaal onderdeel van het wedstrijdprogramma.

De opzet van de maaltijden is ook veranderd. Via het kampeerformulier kunnen "gewone" kampeerders en via het vrijwilligersformulier kunnen vrijwilligers zich inschrijven voor maaltijden. Vrijwilligers hebben een speciaal tarief namelijk halve prijs voor alle maaltijden bij een halve dag inzet, en volledig gratis maaltijden als je een hele dag meewerkt.

De maaltijden hoeven niet meer op een bepaalde tijd te worden gebruikt. Op ieder moment van de dag kunnen mensen gaan eten wat ze willen. Het avondeten begint dus niet meer voor iedereen om 19.00 of ontbijt om 7.00. De catering in de hal van Flevonice geeft de hele dag faciliteiten om iets te gebruiken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.