Spezi nieuws deel 1

Gepubliceerd op

Komend weekeinde is er weer de duitse Spezi beurs in Germersheim. We kijken even naar het ligfietsnieuws wat op die beurs valt te verwachten.

De duitse beurs heeft zelf een pagina met nieuws en introducties. Maar zoals ieder jaar gaat ligfiets.net ook op zoek naar het laatste nieuws.

Altena

heeft een aantal veranderingen in tandems. Ze schrijven : "De vertrouwde Double Dutch-tandem heeft een gedaanteverwisseling ondergaan. Beide berijders hebben in deze uitvoering hun benen op gelijke hoogte. Een aantrekkelijk alternatief voor fietsers die geen probleem hebben met een lange tandem.
Een andere noviteit waar we trots op zijn: de Janus B2B-tandem wordt voorzien van een aanpassing om van het voorste gedeelte ook een solofiets te maken! Met een paar eenvoudige handelingen bouw je de tandem om tot een solofiets óf bouw je je solofiets om tot een B2B-tandem."

Flevobike

Flevobike toont het prototype van de Ebike ondersteuning voor hun ligfietsmodellen. Meer informatie staat hierover ook in dit bericht op ligfiets.net.

Optima

Optima toont zijn Baron Highracer.

Ovotandem

De mensen die de Ovotandem hebben ontwikkeld komen ook op Cycle Vision en geven daar een lezing. De eerste presentatie is echter op Spezi en men heeft geen officiele plaats maar ze mogen de fiets daar wel laten zien.

Lees verder in het bericht Spezi nieuws deel 2 voor nog meer noviteiten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.