Baron Highracer gepresenteerd

Gepubliceerd op

Optima presenteert op zijn website een type Baron in Highracer uitvoering. De nieuwe fiets zal op komende beurzen te zien zijn.

Op de komende Spezi en Cycle Vision zal het type Optima High Baron het Highracer model van deze fabrikant zijn. Er worden wielen in 700c uitvoering gebruikt. De site www.optimabikes.com geeft afbeeldingen en informatie.

Reacties

Spanjefietser op ma 02 mei 2011 om 21:41

Met alle respect voor de bedenkers MAAR... wat een lelijke fiets... Veel te hoog op zijn wielen.. De lage baron is een mooie gestroomlijnde fiets, dit is niet mooi (op de foto). Er zijn mooie hoge fietsen, mijn Optima Eagle (1995) was zo'n fiets (weliswaar 28/24 inch)... Optima, wat maak je nou toch weer!

Theo

A.vanLent op di 03 mei 2011 om 12:15

Over smaak valt niet te twisten ;)
Op Spezi waren er gelukkig een hele hoop positieve reacties.

De reden dat de High Baron iets hoger is dan de meeste highracers, is dat we gestreefd hebben naar een highracer waar juist kleinere mensen goed op passen. Klinkt tegenstrijdig... maar bij deze fiets heb je geen last van crank-wiel-overlap vanaf een binnenbeenlengte van circa 73cm (bij 2x 700C!). Dit, gecombineerd met de bekende Baron kettingloop maakt dat je met deze fiets makkelijker korte bochtjes draait dan met de meeste andere highracers.

Groeten,
Arend-Jan (Optima)

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.