Komende zondag indoor wedstrijd in Amsterdam (Sloten)

Gepubliceerd op

Komende zondag is de laatste wedstrijd van de winter competitie van 2011. Er is een wijziging in het programma: de baan is een uur eerder beschikbaar dan oorspronkelijk was aangekondigd. Het programma is daarom aangepast.

De derde en laatste van drie wedstrijden op binnenbanen, deze keer in Amsterdam (sportpark Sloten). Publiek is altijd welkom, deelnemers ook. Bij het inrijden is een ervaren rijder altijd bereid om je op weg te helpen.
WIJZIGING: De baan is al open om 12.00 uur. Dit in tegenstelling tot eerdere aankondigingen. Het programma is daarom aangepast.
Nieuw op deze dag is het onderdeel Keirin. Keirin is een sprint met een gangmaker. Na bv 4 ronden gaat de gangmaker aan de kant en begint de sprint over 3 ronden. Per sprint 4 deelnemers in de baan. De snelste 2 gaan door naar de volgende ronde. Met 4 deelnemers wordt het geen massale sprint en is het verantwoord zo'n wedstrijdonderdeel te proberen. De vorige keer (in Alkmaar) is de Keirin uitgeprobeerd, en dat belooft een spectaculair onderdeel te worden.

Er worden uiterst ludieke prijzen uitgereikt voor de gehele wintercompetitie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.