m5 Presenteert zijn M-Racer

Gepubliceerd op

m5 Kondigde een maand geleden de verschijningsdatum van de eerste foto's van het nieuwe type M-racer aan. L
Gegevens van de medium-racer zijn in dit eerdere bericht op ligfiets.net te lezen.

m5 Schrijft op zijn site: "De eerste van de twee "M"- Racers is vandaag ondanks bezoeken van vertegenwoordigers toch nog gereedgekomen....

De eerste M... meters zitten er op en het ging: Mooi!
Op sommige plaatsen in Zeeland zegt men dan: Moekkôkèn (Moet ik ook hebben...)

Om 18.00 uur deze avond snel nog wat eerste plaatjes van de nieuwe `M`- Racer in de vrije natuur geschoten. Morgen zullen er zogenaamde vrijgemaakte foto´s vanuit de studio bijkomen.

Verder nog de eerste basisgegevens: de wielbasis is voor een fiets met deze wielmaat (26/28, ETRTO 571/622) uiterst compact, namelijk 125 cm. De zithoogte zorgt met 39 cm voor een mooi laag zwaartepunt en het gewicht met carbon vork en stoel komt op 12,4 kg. Reken voor de standaarduitvoering op 800 gram extra.

Morgen, 24 maart, worden tevens de eerste foto´s gepubliceerd van de `M`- Racer met 2 x 26` schijfremwielen (ETRTO 559)."


En het is zover. Hiernaast staat een hele serie foto's van het nieuwe model. Op zich heeft m5 een heel bestendige lijn met modellen, dat er dus nu een nieuw type wordt toegevoegd is best bijzonder.

Reacties

sjef op do 24 mrt 2011 om 18:28

Mooie fiets!
Wel erg veel gelijkenis met de lr, maar dan met een andere balhoofdhoek. En wat doen die standaard remmetjes erop ;-)

louisP op di 07 mei 2013 om 22:37

Ik vind de M-racer mooi en na 400 km durf ik al een beetje te roepen dat ie ongelofelijk lekker rijdt. Maar misschien heb ik te weinig vergelijkingsmateriaal en ervaring..


louis

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.