Succesvolle jaarvergadering NVHPV

Gepubliceerd op

In een behoorlijk gevulde zaal in Woerden is de eerste jaarvergadering nieuwe stijl afgehandeld. De veranderde aanpak sloeg goed aan en aan het eind ging men tevreden naar huis.

De vernieuwde aanpak hield onder andere in dat alle commissies zich via een poster presenteerden. In combinatie met het vooraf beschikbaar gestelde jaarverslag kon er leuk en enthousiast over plannen en behaalde resultaten gesproken worden. De posters zijn in te zien via de links onderaan dit artikel.

Doordat de commissies op deze manier besproken zijn, was er ruim voldoende om diepgaand op de hoofdpunten van deze jaarvergadering in te gaan: nieuwe statuten en een nieuw huishoudelijk reglement.

Na diepgaande, maar respectvol gevoerde discussies zijn zowel de statuten als het huishoudelijk reglement, na enige wijzigingen, met grote meerderheid door de vergadering aangenomen.

Binnenkort zullen deze bijgewerkte documenten te vinden zijn via de verenigingspagina.

De gepresenteerde posters

Reacties

Karper1 op ma 14 mrt 2011 om 21:26

erg open en duidelijke presentaties.
mijn complimenten daarvoor.

NoStress op di 15 mrt 2011 om 18:56

Net als vorig jaar een duidelijke profilering van de vereniging. Dit jaar weer een duidelijke presentatie van de commissies. Heel belangrijk vind ik.
Het maakt duidelijk wat de vereniging aan het doen is en hoe het werkt en door wie dat gedaan wordt. Erg helder. Goed werk bestuur.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.