Allerlei links

Gepubliceerd op

In het uitgebreide bericht staat een serie links die we hebben verzameld.

Op de site van fietsen.123 vonden we een nieuwe Falkplan routeplanner.

Leuk! Het artikel in Ligfiets& over het bedrijfsbezoek Rainbow ligfietsen hebben ze op hun site gezet.

Op de site van Wijnandt staat de oplossing voor zadelpijn. Helaas is de oplossing door fietsen.123 gecensureerd. De zitfiets lijkt hiermee tussen de wal en het schip te vallen want het zijn eigenlijk ook niet echt ligfietsen. Toch is ligfiets.net niet zo eenkennig dat er helemaal geen aandacht kan zijn voor alternatief transport.

De laatste zin uit onze vorige alinea brengt ons op het volgende onderwerp. Het is geen hpv, maar wel een vliegerfiets. De ontwerpers van de body (velomobiel.nl) schreef: " misschien leuk voor het nieuws. De carrosserie is gemaakt door een Duits bedrijf met onze duo quest mallen, wij hebben het voertuig verder voorzien van wielophanging, wielen en besturing. Misschien iets voor een nieuwsberichtje, een foto stond deze week ook in de Volkskrant."

Velomobiel schreef op hun blog over de Mini velomobiel en onderdelen ervan zoals de nekspoiler.
Volgens de meest recente berichten op de blog is het eindresultaat al goed te zien.

Reacties

robinpols op di 15 mrt 2011 om 21:03

In reactie op de blog van Wijnandt over tips tegen zadelpijn. Een zit-ligfiets zou de oplossing zijn tegen zadelpijn. Ik heb dat vaker gehoord. Echter heb ik juist last gekregen van zadelpijn doordat ik ben gaan ligfietsen. Ik weet niet of meer mensen er last van hebben, maar sinds ik liggend fiets heb ik na 5 minuten al pijn in mijn zitbotjes wanneer ik noodgedwongen weer eens op zo'n zadel moet!

martenjn op do 17 mrt 2011 om 19:53

van een ligfiets raak je verwend

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.