Ligfiets.net redactie breidt uit

Gepubliceerd op

Dit is zoals vaker op vrijdag een leuk bericht! Er is goed nieuws vanuit de redactie te melden en meteen stellen we de redactie aan jullie voor.

Allereerst maar een nieuw redactielid voorstellen. Al een aantal jaren schrijft Chris op zijn site Bentblog.de erg leuke artikelen. Regelmatig is op ligfiets.net naar zijn stukken verwezen. Een aantal weken geleden viel het ons op dat er al een tijdje geen artikelen op Bentblog zijn verschenen en met dat als idee is gevraagd of Chris misschien voor ligfiets.net zou willen schrijven. Uiteraard waren we zeer verheugd toen hij daarop instemde! Inmiddels is het eerste bericht van hem verschenen over een nieuw prototype van velomobielfabrikant Beyss. Mogelijk verschijnen de artikelen in het Engels, maar zeker in het Duits. De vertaling van engels naar Nederlands zover mogelijk worden gedaan, maar vele lezers zullen misschien net zo makkelijk de engelstalige tekst kunnen volgen.
Chris stuurde een foto die hiernaast is te zien. Ook is al een verlanglijstje van Chris over toekomstige nieuwsonderwerpen:
Testsigmasport BC2209MHR fietscomputer
Test van de Tunebug Shake
Interview met een van de Hp Velotechnik leidinggevenden
en nog vele andere onderwerpen en een indrukwekkende hoeveelheid voorstellen voor nieuw materiaal.

Kortom, jullie zullen je voorlopig niet vervelen op ligfiets.net. En niet in de laatste plaats omdat er naast Chris nog een paar andere mensen aan het schrijven zijn!

Nu Chris veel op engelstalige en duitstalige forums meeleest is er ook een ander redactielid die graag in het frans leest. In dit verband is Theo Zweers toegevoegd die af en toe een vertaling van belangwekkende franstalige informatie doet. Oplettende lezers hebben misschien de pdf al gezien die een bewerking was van een franse krant en onlangs het noemen en vertalen van een aantal blogs.

Misschien is het leuk om nog even wat meer namen van de redacteuren in dit artikel te noemen zodat wat duidelijker wordt wie er nog meer actief schrijven.
Allereerst dan een derde relatief nieuw lid. Peter Haan is enthousiast wedstrijdrijder en opnieuw veelvuldig gebruiker van een blog. Sinds juni 2010 is Peter redactielid voornamelijk om de sport wat te promoten. Aankondigingen van wedstrijden als dat nodig is, maar ook vrij uitgebreide verslagen van de gereden races. Geweldig materiaal en leuk om te lezen. Als je zo'n bericht leest denk je vaak "daar had ik wel bij willen zijn" en dat is nu precies de bedoeling!

Op het gebied van fietsinfrastructuur zien we aankondigingen van Maarten Sneep. Hij zit in de commissie voor verkeersinfra (www.intercityfietser.nl) van de Nederlandse ligfietsvereniging. En daarbij zijn af en toe best interessante onderwerpen te schrijven.

Verder verschijnen er regelmatig artikelen van Reinout van Rees, onder ander in de serie "terugblikken" vorig jaar.

En uiteraard zijn er heel veel artikelen van Jack Dekker, de hoofdredacteur van ligfiets.net schrijft over allerlei onderwerpen. Hij schrijft sinds 2001 voor ligfiets.net en viert dus dit jaar een 10 jarig jubileum!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.