Vlagsuggestie en raar fietsslot

Gepubliceerd op

Een idee voor een vlaggetje op een ligfiets. En een wel erg hoogdravend fietsslot.

In Duitsland heeft Conrad een reclame uitgezonden voor een fietsslot waarbij je fiets hoog in de lantarenpaal eindigd. Zie de video.

De bekende fietsstrip 'yehuda moon' heeft zijn jaarlijkse ligfietsstrip weer. Eeen suggestie voor vlaggetjes op ligfietsen deze keer. (Strip uit april, maar pas recent teruggevonden en op de site geplaatst).

Reacties

Karper1 op vr 26 nov 2010 om 21:46

Leuk , die wil ik

rowingvictor op vr 26 nov 2010 om 22:33

Leuk fietsslot, hoe zou dat gaan met en velomobiel?

ArnoldStokkelHoorn op za 27 nov 2010 om 09:34

En dan maar hopen dat er niemand zijn/haar fiets onder die van jou parkeert.

jellebakker op za 27 nov 2010 om 21:11

De link naar suggestie voor vlaggetjes op ligfietsen werkt niet, ik krijg een melding "de pagina kan niet worden weergegeven, toegang geweigerd"...

Die fietsslot: Mij lijkt het niet practies en probleemgevoelig, wat nou als de batterijen leeg zijn? En fietsdieven zullen dan heus wel in de lantaarnpaal klimmen en het slot openbreken, of met een touw de fiets naar beneden trekken...

dsiepman2000 op zo 28 nov 2010 om 19:33

Copy paste "Short demonstration of collapsible flag on a low recumbent" maar eens in Youtube. Overigens heeft deze vlag inmiddels alweer plaats gemaakt voor een uitschuifvlag: een pvc elektrabuis onderlangs de zitting met daarin gestoken de glasfiber stok van de vlag. Bij iets minder overzichtelijke verkeerssituaties schuif ik 'm even een meter uit. Werkt zeer goed en de vlag levert geen hinder en luchtweerstand op als ie ingeschoven is!

Mancave op ma 29 nov 2010 om 09:03

Het fietsslot van Conrad is ook in NL beschikbaar. Het moet alleen nog even in elkaar gezet worden. Check Mancave.nl voor de Nederlandse onderdelenlijst (en binnenkort voor een bouwverslag!):
http://mancave.conrad.nl/fietsslot-in-mancave-stijl-omhoog-met-die-fiets/

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.