De nieuwe M-racer, een hybride racer van M5

Gepubliceerd op

De site van M5 geeft een mooi verhaal over de introductie van een nieuw type van het merk. De "M" Racer. Voor de eerste 25 bestellers geldt er voor deze fiets een speciale prijs.

De absolute top voor efficiënt fietsen

Op komst: de Over de "M" racer

De "M " Racer is het nieuwste model van M5 Ligfietsen en is gebouwd van het betrouwbare Chrome Molybdenium staal en maakt verder gebruik van de uitontwikkeling en optimalisatie van de bestaande M5 succesnummers. Alom bekend zijn de met werelduurrecords gekroonde M5 Low- en High Racers. Met de komst van deze hybride "M" Racer worden de beste eigenschappen van beide toppers in één model ondergebracht. Reeds in 2004 werd met de bouw van het prototype, namelijk de M5 Carbon Medium Racer (met greyhound schildering) de kiem gelegd voor deze nieuwe Cr-Mo uitvoering.

Specificaties M-Racer

* Met een zitpositie van 41 cm is een gunstig laag zwaartepunt verkregen, voldoende zithoogte aanwezig en is snel bochtenwerk gegarandeerd
* Grote wielen zorgen voor de laagste rolweerstand onder alle omstandigheden (ook en vooral bij slecht wegdek) en bieden een royale bandenkeus. Voor: 26", ETRTO 559 of ETRTO 571, achter 28" ETRTO 622
* Verrassend: door de zeer uitgekiende geometrie, de compacte bouw met 125 cm wielbasis is deze fiets vrij van wiel/crankcontact tot een binnenbeenlengte van slechts 80 cm. Dit betekent dat mensen met een lichaamslengte van rond de 176 cm al op deze fiets passen. Met grote wielen!
* Door compacte bouw en Cr-Mo buis van 51 mm stijf en strak sturend, wendbaar en aangename zithoogte
* Wordt geleverd met mono- of duo full carbon voorvork.
* Wanneer je voor dit model kiest kies je voor de expertise van een van 's werelds meest ervaren ligfietsbouwers. Voor de eerste 25 intekenaars hebben we daarom een speciale introductieprijs van 1975 EuroWilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Stuur dan een e-mail naar info@m5-ligfietsen.com.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.