Redesign Versatile nieuws en open dagen bij Flevobike

Gepubliceerd op

Flevobike komt met leuk nieuws. Het einde van de ontwikkeling van de nieuwe Versatile komt in zicht en het bedrijf gaat open dagen houden.

Volgens de Google group ligfiets wordt de nieuwe Versatile op tal van punten aangepast. Het bedrijf schrijft :

Het heeft lang geduurd maar eindelijk is het dan zo ver, het einde is in zicht. Op dit moment leggen we de laatste hand aan prototype No. 1 van de vernieuwde Versatile, onze verwachtingen zijn hoopvol. Om van de Versatile een gezond product te maken zonder de verkoopprijs drastisch te hoeven wijzigen was het hard nodig om de assemblage tijd terug te dringen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn o.a. de Bovenkappen van de vernieuwde Versatile niet meer van ABS maar van glasvezel gemaakt (Het materiaal dat eigenlijk ook de meeste andere velomobielbouwers gebruiken, Red.) en als optie ook in koolstofvezel leverbaar. Ook de manier waarop de bovenkappen op de onderbak bevestigd worden is gewijzigd. Behalve dat we hier veel tijd mee winnen zijn de kappen nu veel nauwkeuriger wat het uiterlijk ook ten goede komt. Als u denkt dat we zo lang nodig hebben gehad om alleen de bovenkappen aan te passen dan heeft u het mis. Naast deze aanpassing zijn er zeer veel kleine details aan de Versatile veranderd. Om even een kleine indicatie te geven
volgt een lijstje met onderdelen waar iets aan is gewijzigd:

· til-handel

· stuurhandels

· veerpoten

· zitting

· elektrisch systeem

· subframe

· spiegels

· kettingloop en kettinggeleiding

· kapscharnier

· koplamp bevestiging

· richtingaanwijzers

· achterbrug

· onderbak

· claxon

en ik vergeet vast nog iets. Zoals u ziet een hele lijst.

---------------------------------------------------------------

Mocht je het prototype graag zelf bewonderen dan heb je nu de kans om een bezoekje aan Flevobike te brengen. Zie onze website voor meer informatie http://www.flevobike.nl

Groet André

Open dagen

Van de open dagen is ook nog wat informatie ontvangen. Wat kun je verwachten en hoe ziet de dag eruit? Lees dan de informatie hieronder:

Altijd al eens willen weten hoe de GreenMachine gemaakt wordt, of de
Versatile? Neem een kijkje achter de deuren bij Flevobike Technology. Op zondag 3 oktober opent Flevobike zijn deuren voor een select groepje geïnteresseerden. Mocht dit u wel wat lijken dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kennismakingsdag@flevobike.nl per keer kunnen er maximaal 16 personen deel nemen. Afhankelijk van de interesse zullen we deze dag meerdere malen herhalen.

We zullen de dag om 11:00 uur beginnen met een kort stukje geschiedenis waarna u een rondleiding langs de verschillende stappen van ontwikkeling tot productie te zien krijgt. We verwachten de dag zo rond 14:00 uur af te sluiten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.