'Texel' geweest, 'Zwolle' nadert

Gepubliceerd op

Zaterdag werd op Texel weer het NK tijdrijden voor vrije renners verreden. Wie niet bij de snelste Nederlandse wedstrijd van het jaar kon zijn, kan komende zondag naar Zwolle voor de een uurs criterium aan het randje van de stad. De opening is om 13:00 uur.

Als je alles wil weten over de wedstrijd in Zwolle, lees dan de berichten op de mailinglijst. De juiste link staat hieronder in het overzicht.

Reacties

quesjer op zo 05 sep 2010 om 16:29

Hoi liggers!

Ik wil jullie vragen om dit jaar het evenement wat extra te ondersteunen. Volgend jaar zal het ook deel uit gaan maken van de duitse jaarcompetitie, maar dit jaar hebben we wat meer moeite om de organisatie rond te krijgen, mede door het ontbreken van de steppers, die vorig jaar zo'n mooie symbiose vormden met ons clubje. Erg jammer dus dat zij er niet bij kunnen zijn.

Geef je op, en kom mee rijden in Zwolle. En als je als toeschouwer meekomt, overweeg dan om dit jaar mee te helpen met het prepareren van het traject, de baanbewaking of de andere taken die de race mogelijk maken. De belangrijke zaken zijn allemaal al wel geregeld. Het parcours is afgezet d.m.v. dranghekken, er is EHBO in de buurt, en het parcours wordt beveiligd d.m.v. professionele verkeersregelaars, net als vorig jaar. De metingen gebeuren oud en vertrouwd door Toni en Gerard, dus ook dat zit wel snor! Het parcours nodigt uit tot lekker doorrijden, met enkele technische uitdagingen, en er staat een kraam met allerhande proviand te wachten op jullie. Waaronder de versgebakken warme appeltaart, zoals Theo al meldde: Alleen daarvoor al zou je komen! Diezelfde Niels verzorgt dit jaar de hele catering! Biologische sapjes, koffie, thee, eten, en de opbrengst komt op een goede plek in de wereld terecht.

En ach, als je ondanks dat nu niet het baanrecord van vorig jaar aan flarden rijdt, dan nog is het leuk om mee te rijden. Er is altijd wel iemand van jouw "maat" zodat het ook voor jou de moeite waard kan zijn.

Er zijn volop mogelijkheden om in Zwolle te overnachten, ik heb 6 logeerbedden, twee prima douches daarbij, een sauna eventueel, en als die 6 te weinig blijkt, dan is er nog veel vloer over. En het zal jullie aan niets ontbreken. Verder is er een leuk onderdeel voor de kinderen, dus ook die komen aan hun trekken.

Als je als deelnemer op de lijst voorkomt, dan krijg je natuurlijk nog veel meer info via email doorgestuurd. En als je alsnog aan de start verschijnt zonder dat we dat wisten, dan doen we er alles aan om je nog op de baan te krijgen. Zo zijn we ook wel weer. Maar voorlopig hopen we op een mooi gevuld deelnemersveld. Zodat we een goede basis hebben om ook volgend jaar aan de gang te kunnen.

Groet van Quesjer

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.