Ligfietsreizen

Gepubliceerd op

Eerder dit jaar zijn er al berichten over ligfietsreizen verschenen. Er waren toen niet veel berichten op internet. We waren blijkbaar wat te vroeg, want inmiddels zijn er hele series te zien.

Muis en Katje zijn op vakantie, die wordt in een blog bijgehouden. Over de bestickering van de fiets van juf Katje is is te vinden op deze blog.

Een lang verslag vonden we op ligfietsvakantie.nl met foto s enzovoort.

Zelfs op het forum van Wereldfietser begint men nu pas de tassen te pakken, in het forum vraagt men zich af hoeveel er in de banaantassen kan en waar je die aan kan hangen.

Nog een blog Wilfred schrijft over zijn eerste dag en belooft meer! En inderdaad, een aantal dagen zijn te zien via de algemene link naar het overzicht. En Wilfred wordt ook nog gespot in de blog van Pe.

Voor de aspirant reizigers schreef Wim een lang verhaal over de logistiek en ervaringen en het samenwerken in een groep met alle afspraken en dingen die daarbij horen.

En weet je zelfs nog niet welke fiets je meeneemt? Dan geeft Velomobiling een aantal aantal aanwijzingen aan de hand van hun ervaringen, vooral op het gebied van tandems en driewielers. Ook interessant is het verhaal over de rest van de uitrusting.

Grappig, we het verhaal van recumbentblog over een aanhanger met electrische ondersteuning. Er staat een filmpje bij waarin de trike en aanhanger de Mont Ventoux af stuiven!

Reacties

marcel82 op wo 01 sep 2010 om 14:00

ik ben samen met Paul v/d hoeven via België en Frankrijk naar het EK ligfietsen in paderborn geweest,

meer info over deze ligfiets vakantie kan je zien via deze lebel:

http://ligfietslover.blogspot.com/search/label/ligfietsvakantie

gr Marcel,

walter op wo 01 sep 2010 om 21:50

En ik ben inmiddels begonnen aan de terugreis: http://noordkaapfujin.reisdagboek.net

groetjes uit Tana Bru,

walter

evert op do 02 sep 2010 om 16:37

Ik ben naar de Noordkaap gefietst langs de kust :).

jack op vr 03 sep 2010 om 13:01

@Evert, maar heb je daar een verslagje van op internet staan en zo ja, waar?

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.