Velomobielbouwer Alligt dealer van WAW en Sunrider

Gepubliceerd op

Dronten wordt met de dealerschappen die Alligt nu voert het centrum van de velomobielmarkt in Nederland.
Doordat het een samenwerking is met fietser.be wordt dat bedrijf een zeer belangrijke speler in België en Frankrijk. Fietser.be krijgt namelijk de ondersteuning voor de verkoop van de Alleweders en Sunriders voor die landen.

Het samenwerken van de drie bouwers van velomobielen zorgt voor een aantal opmerkelijke nieuwe verhoudingen. Met het voeren van twee andere merken is Alligt eigenlijk de ruimst gesorteerde velomobielzaak in Nederland geworden. Er zijn in Dronten bij hen nu 3 merken velomobielen met gezamenlijk 5 modellen te koop en proef te rijden. De mooi afgewerkte Sunrider, de snelle en lichte Waw en natuurlijk de overbekende Alleweder in verschillende types. De types die de nieuwe samenwerking voert kenmerken zich door relatief korte levertijden en dat wordt zeker gezien als een voordeel op de andere velomobielproducenten.
Veel van die andere Velomobielproducenten zitten natuurlijk ook al in Dronten. Zodat een geinteresseerde koper op 1 centrale plek in Nederland terecht kan voor vele types.

Fietser.be

De samenwerking zorgt ervoor dat men zich bij Fietser.be meer op België en Frankrijk kan concentreren. En natuurlijk hebben ze met de verkoop van de Alleweder types een mooie aanvulling op het aanbod. Hun lichtgewicht snelle WAW en heeft een allround alternatief erbij gekregen. De Alleweder kan natuurlijk prima gebruikt worden om kennis te maken met velomobielen.
Bij fietser.be kan ook gewoon het Alleweder bouwpakket worden besteld en de ondersteuning kan bij Fietser.be ook in het frans worden gegeven. Dat is voor Alligt een voordeel omdat er zij die talenkennis niet hebben, de technische kennis wordt nu natuurlijk gedeeld.

Persbericht:

Alligt is ongeveer 20 jaar geleden begonnnen met tweewielige ligfietsen. Sinds een jaar of 7 heeft Alligt zich uitsluitend toegelegd op velomobielen. We hebben altijd produktie en ontwikkeling als kernaktiviteit gezien en vinden dat nog steeds het leukste. Sinds kort willen we echter ook andere velomobielen actief aan de man brengen. Nu we daar voor gekozen hebben willen we dat dan ook goed doen, echter naast onze aktiviteit als producent. We zijn door de week bijna altijd tussen 7.30 en 17.00 aanwezig. In het weekeinden niet. We werken zonder e-mail. Dat kost simpelweg te veel tijd. We zijn een uitermate efficiënte kleine producent die zich graag van bijbehorende middelen bedient. E-mail communicatie voldoet gewoon niet aan deze norm. Voor een snel overzicht hebben we speciaal voor onze velomobielklanten een aparte website gemaakt: velomobiel.eu.

Op velomobiel.eu kan men snel overzicht krijgen over een breed assortiment velomobielen van diverse producenten. Ze zijn allen uit te proberen na een telefoontje met Alligt. Als er nog twijfel is kan men een velomobiel voor een week huren voor €150,- om te testen in de eigen situatie. En als men er een wil kopen zijn ze binnen een redelijke termijn te verkrijgen .

Het huismerk van Alligt is Alleweder. Zo is er de Alleweder A4, Alleweder A6 en Alleweder A7.

Alligt is dealer van de WAW uit Gent in Belgie. Hiervan hebben we nu twee mooie velomobielen in huis.
Alligt is tevens dealer van de Sunrider uit IJmuiden. Deze hebben we eind augustus 2010 in huis.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.