Mooie italiaanse carbon lage racer

Gepubliceerd op

Op de site areeweb.polito.it/ zagen we een policumbent. Wat is dat? Nou de beelden spreken voor zich! De fiets is te zien geweest op het WK in Jersey. Als batman een lage racer zou bouwen zou hij er waarschijnlijk zo uit zien.

Deze zite laat de ontwikkeling en bouw van de fiets zien. Leuk hoor, de italiaanse HPV vereniging heeft een evenement op het circuit van Monza, waar ook deze fiets te zien zal zijn. Meer gegevens en een link staan ook op de site van de fiets. (Bron: Velorizontal forum.)

Ons bericht over de resultaten en beelden van het WK op Jersey is de afgelopen week aardig bijgevuld er zijn met name wat leuke fotoseries bij gekomen.

Reacties

palinz op vr 11 jun 2010 om 23:03

Thank you for the nice comments.
This bike, called CORA, is the first product of an engineering student team that started his activities 1 year ago. The team is supported by the Politecnico di Torino and we are planning to develop the project not only in the direction of "racing". CORA itself is still being finished... the 2010 championship was really early with respect to our planning and many details and problems were solved at the last minute.

It would be nice to have other student teams in EU!!! Please start-up everywere! :)

Paolo Baldissera
(Junior Researcher and Technical Advisor of the project)

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.