Hase nieuws op Spezi

Gepubliceerd op vr 30 apr 2010 om 22:50

De zeer bekende fabrikant Hase heeft een aantal nieuwtjes bekend gemaakt op Spezi. De Kettwiesel is vouwbaar gemaakt en met Quick Stick wielen uitgerust en een inklapbare stoel. Verder nog een mooie tas met Hase logo die perfect past op de spanzitting stoel.


Alle Kettwiesel driewielers krijgen nu de Quick Stick naven standaard. De wielen van de fiets kunnen er dan heel makkelijk vanaf, ze zitten vast met 1 schroef. De stoel kan bij alle modellen ingeklapt worden. De fiets kan dan tot een klein en compact geheel gemaakt worden. Handig als je hem mee wilt nemen op vakantie of bij klein behuisde mensen. De Hase trike kon altijd al makkelijk op de achterkant van de stoel rechtop worden gezet. Die truuk zagen we ook bij de Greenspeed Anura (zie de foto hiernaast).
Verder is er een mooie tas gemaakt in samenwerking met de duitse tassenmaker Ortlieb, de Hase Luggage Bag genoemd. De tas heeft een print erop met het logo van Hase en kan makkelijk op de zitting worden geklikt. De inhoud van 42 liter is natuurlijk enorm en het schijnt dat het gewicht van de inhoud van de tas voor een lager zwaartepunt zorgt. De fiets wordt dan nog stabieler in de bochten. De vormgeving van de tassen volgt dezelfde lijn als de Ortlieb ligfiets tassen die in 2008 op Cycle Vision werden geïntroduceerd.


Meer over de producten van Hase is natuurlijk te vinden op hun website.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.