Carbon Roeifiets

Gepubliceerd op

Derk Thys maakt in zijn persbericht bekend dat de carbon roeifiets in productie is genomen. Deze fiets was niet te zien op Spezi maar wellicht wel op Cycle Vision.

Persbericht Rowingbike.com 27 april 2010:

Vanaf nu kun je gemakkelijk contact maken met andere roeifietsers in je omgeving. Het kan gezellig en leerzaam zijn om eens met andere roeifietsers te toeren of serieus te trainen, er komt tenslotte 18 & 19 september 2010 weer een EK roeifietsen aan. Kijk op www.rowingbike.com voor meer informatie en geef ook zeker de cijfers van je postcode op, zodat je zelf ook gevonden kan worden!

Onderdelen nodig?

Het lekkere roetsweer komt er weer aan dus zorg dat je roeifiets in goede conditie klaarstaat voor wanneer jij er weer zin in krijgt. Als je nog onderdelen nodig hebt bestel ze svp direct, want ik ben vanaf 30 april t/m 14 mei roetsen op Kreta. De onderdeelverstrekking ligt dan twee weken stil.

Carbon roeifietsen

Ik heb ook meer erg goed nieuws en ook wat slechter nieuws. Het goede nieuws is dat er na vele jaren van voorbereiding nu Carbon roeifietsen te koop zijn. Het nieuwe model heet de THYS 209 en hij heeft/ krijgt een langer broertje: de carbon tandem. Het slechtere nieuws is dat er een prijskaartje aan de carbon roeifietsen hangt dat ikzelf ook aan de hoge kant vind. Op de website geef ik meer details over de visie achter de nieuwe modellen en de totstandkoming ervan. Kijk maar op http://rowingbike.com/site/NL/Modellen/THYS-209 en http://rowingbike.com/site/NL/Modellen/THYS-Carbon-tandem

EK Roeifietsen 2010

18 & 19 september 2010 is er weer een EK roeifietsen op Neeltje Jans. Het inschrijfformulier staat over een tijdje weer op rowingbike.com. Zet dit weekend alvast in je agenda !!! Wat gaat er gebeuren met die 209 en 222's op het EK in september, we hebben toch een eenheidsklasse 222? Kijk op http://rowingbike.com/site/NL/EK-Roeifietsen/Europees-Kampioenschap voor een eerste overweging.

Met vriendelijke groet,

Derk Thijs

Reacties

wtvnl op di 27 apr 2010 om 10:56

Op 17 maart j.l. heb ik m'n Thijs 209 voorgesteld dmv een aantal foto's, zie blog

Overigens vind ik de prijs die Derk ervoor vraagt bepaald niet (te) hoog. 't Is een zeer exclusieve fiets, van massafabricage is bepaald geen sprake. Veel onderdelen zijn speciaal er voor ontwikkeld en gefabriceerd.

Kortom, de carbon 209 is z'n prijs waard. En nu maar wachten op de 211, een mooi typenummer voor de carbon roeitrike :-)

walter op di 27 apr 2010 om 13:03

Ik vind het ook alleszins schappelijke prijzen. Als ik zie wat je voor een beetje racefiets betaalt, zeg ik: Gooi d'r nog maar wat bovenop. Mooie, bijzondere fietsen bouwen dient beloond te worden.

Nyh op wo 28 apr 2010 om 10:17

Wat een prachtige fiets. In vergelijking met een stalen roeifiets is de carbon helemaal niet zo duur. Ik zou er graag een keertje op roeien.

Mijn enige zorg is: is dit nu het einde van de eenheidsklasse op het WK roeien?

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.