Vele Mango veranderingen

Gepubliceerd op

De oorspronkelijke Mango is getransformeerd tot twee typen velomobiel, een Mango+ en een Mango Sport. Beiden hebben hun eigen sterke punten.

Op Facebook wordt het nieuwe type besproken door de bouwers. We geven in dit bericht in het kort de belangrijkste wijzigingen aan.De Mango+ is een doorontwikkeling op de standaard Mango en deze wordt gevoerd sinds mei van dit jaar.

De body's van de nieuwe mango varianten hebben ook een gewichtsreductie ondergaan maar de Mango Sport op details wat meer.

De Mango Classic hebben is ge-upgrade naar de Mango Sport door veel lichtere onderdelen toe te passen dan in Mango+. De Mango+ heeft een gewicht van rond de 32,5 kilo, de Mango Sport weegt 5 kilo minder en komt op een totaal van 27.5 kilo.

Het prijsverschil is eigenlijk klein in fietsbegrippen (maar €100 per kilo) Mango+ kost €5490 en Mango Sport wordt verkocht voor €5950.

De Mango+ heeft een bredere achterbody, en veel meer baggageruimte 130 liter achter de stoel vs. 70 liter in de Mango Sport en de Mango Classic.

Electro ondersteuning

Electrische ondersteuning (180 watt motor, 14 Ah accu, 24 Volt) is alleen beschikbaar in de Mango+ voor een meerprijs van € 1.700,-. Deze drijft de secundaire ketting aan en daarmee ook het achterwiel.Voor de liefhebbers nog een paar mooie fotos van de nieuwe Mango Sport:

Discussies

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.