Weblogs met dezelfde inhoud

Gepubliceerd op

De sites Recumbentblog.com en Recumbent-gallery.eu schijnen de handen in elkaar te slaan met het publiceren van informatie.

Op de sites Recumbentblog en Recumbentgallery komen de laatste tijd meerdere min of meer dezelfde verhalen voor. Op Recumbentblog zagen we bijvoorbeeld een verhaal over een ligfietser in 1989 en later ook hetzelfde verhaal op recumbent-gallery.

en daarna het verhaal over een nieuwe Cab bike op recumbentblog en op recumbent-gallery. Op zich is het samenwerken van verschillende nieuwpaginas uiteraard een prima initiatief.
Het verhaal van de cab bike is echter al wat gedateerd, oplettende lezers van ligfiets.net hebben twee maanden geleden al een bericht gelezen over een nieuwe ontwikkeling. Het verhaal van een fietser in 1989 kan echter nauwelijks "nieuw" genoemd worden en is dus niet echt bij ligfiets.net terug te vinden, de archieven gaan niet zover terug... (De archieven gaan tot het jaar 2000 in dat jaar is namelijk de archieffunctie beschikbaar gekomen.Echter, ook het nieuws van ligfiets.net gaat gedeeld worden. De organisatoren van de bekende beurs Spezi (Spezialradmesse) hebben interesse getoond om het nieuws van ligfiets.net op hun eigen website neer te zetten (uiteraard met bronvermelding). Informatie uit club-bladen wordt al actief gedeeld tussen Duitsland, Zwitserland, Engeland, Nederland en Denemarken.Het aantal puur zelfstandige websites met nieuws lijkt wel te verminderen. eBent geeft aan met een "gewone" fiets op pad te zijn. Daarnaast is er op een aantal sites al een tijdje weinig verschenen zoals bijvoorbeeld op het prachtige liegeradmagazin.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.