Menskracht Maakt Mobiel

Gepubliceerd op

Onder de titel Menskracht Maakt Mobiel presenteert het verenigingsbestuur de toekomst van de vereniging.

In het afgelopen half jaar hebben tientallen leden samen met het bestuur gewerkt aan een plan voor de komende tien jaar voor de NVHPV. En met resultaat, want het eindresultaat is veel meer dan alleen een plan. Het is een uitgebreide kennismaking geworden met de HPV-beweging, de oorsprong van de moderne ligfietsen en hoe de NVHPV gegroeid is tot de huidige vereniging.
Met veel - zeer gevarieerde - inbreng van de leden zijn hieruit plannen en doelen voor de komende tien jaar gekomen. Dit plan, dat visie en toekomst voor de vereniging geeft willen we graag met zoveel mogelijk leden bespreken. Kom dus in groten getale naar de Algemene Leden Vergadering (inschrijving is geopend) en doe mee!

Huishoudelijk Reglement

Deel van het plan is ook een nieuw Huishoudelijk Reglement. Lees het stuk dus zorgvuldig door. Om het makkelijker te maken de verschillen tussen het oude en het nieuwe reglement te zien, is er een speciale versie waarin alle wijzigingen aangegeven zijn. Let op, waar de twee versies van elkaar afwijken, geldt de versie in het totaalplan.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.