Diverse links

Gepubliceerd op

In het uitgebreide bericht een heel aantal links die we vorige week op internet vonden. Naast een paar interessante zelfbouwprojecten staat er vooral veel velomobielennieuws.

Op Fietsberaad zagen we een bericht over "slimme" verlichting.Leuk om te lezen, dit zelfbouwproject van de fiets Dasher, een voorwielaangedreven fiets. Met technische tekeningen en beschrijving is het een interessant verhaal.

Velomobielennieuws


Op internet zijn veel blogs van velomobielrijders. Je kon erop wachten, de eerste van de nieuwe Strada is ook verschenen.
Ook leuk om te zien is een zelfbouwproject op basis van een ICE qnt, er is een stroomlijn op gebouwd. Volgens de bouwer eigenlijk vooral om droog te blijven.Op de Spezi in april 2009 werd al het type Glyde van het australische merk Greenspeed aangekondigd. Op de beurs en ook op het WK/ Cycle Vision is de fiets niet te zien geweest. Er is door de maker een weblog gestart over de bouw en het verloop. Deze week is voor het eerst een exemplaar uit de productie gekomen.Ligfietsdealer Ted de Lange, die als Optimacentre fungeert, is deze week ook gebruikt als pi(t)sstop door een clubje velomobielrijders.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.