Fietsvakantiebeurs nieuws

Gepubliceerd op

Voor degenen die de beurs hebben gemist hier een samenvatting.

Op een regenachtige eerste dag was de belangstelling voor het ligfietsprobeerparcours toch aanwezig. Het parcours buiten was natuurlijk niet echt aantrekkelijk. De fietsvakantiebeurs wordt toch een beetje bezocht door de hardcore fietsers kennelijk.

Ook de tweede dag, veel belangstelling. Toen was het droog. Binnen was het warm en droog. De nvhpv stand presenteerde de nieuwe Europees kampioenschap/Cycle vision folder. Ook over een nieuw type Challenge Mistral www.challenge-ligfietsen.nl/nieuws.htm

Het nieuwe type 20 inch 406 band van Schwalbe werd ook gepresenteerd. Helaas komen ze niet in de blauwe kleur zo hoorde de redactie op http://www.schwalbetires.com/Recumbent.html kun je deze wel zien. Naar verwachting wordt de band in de komende weken verstuurd. Of er ook een snelle latex binnenband voor komt werd niet medegedeeld.

Verder een aparte afdeling in de expositie voor Belgie, met een c-alleweder als publiekstrekker voor de site www.fietsjaar2002.be een keurig verzorgde site.

Verder een type fietsaanhanger was te vinden. Ook op internet http://www.cyklingonline.dk/Monoporter.html 445 euro verkoopprijs.Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.