Finale Wintercompetitie in Apeldoorn

Gepubliceerd op

Aanstaande zaterdag is in het velodrome van Apeldoorn de

In de tussenstand van de competitie gaat Ymte op kop, daarna Jan-Marcel van Dijken en Bob Vroegh. Maar de volgende 12 plaatsen liggen allen vlak bij elkaar. Er kan nog van alles gebeuren.

We beginnen met de 200 m sprint. Bij de sprint kan niet alleen voor een nieuw WRRA record maar ook voor de 10 plaats... Het NCRV programma Man Bijt Hond bestaat 10 jaar: "Daarom is bij sportwedstrijden nu eens niet de nummer 1 belangrijk. Voor ons staat nummer 10 op de eerste plaats", zo ook bij onze 200 m sprint. De uitzending voor de Man Bijt Hond met de ligfietsers is gepland op woensdag 18 maart 18:55 op Nederland 2. In verband met de opnames voor Man Bijt Hond worden de winnaars van de 200 m sprint direct na de 200 m sprint gehuldigd.

Na de 200 m sprint rijden we nog een criterium van 1 uur, zowel voor de slakken als voor de hazen. Het is mogelijk dat we deze wat gaan inkorten in verband met de Man Bijt Hond opnames. We moeten de baan weer op tijd verlaten omdat na ons de baan door andere rijders gebruikt zal gaan worden.

Het velodroom in Apeldoorn is een nieuw velodroom We rijden er voor de eerste keer en niemand weet nog goed de weg. Kom dus ruim op tijd zodat je de tijd hebt om de weg te leren kennen. Het is ons verteld dat de gangen onder de baan een waar doolhof zijn. Fietsen moeten via een lift naar het binnenterrein getransporteerd worden.

Grote fietsen zoals velomobielen passen niet in deze lift.
Grote fietsen kunnen via een speciale ingang naar binnen (waardoor ook
de poolstokken voor de hoogspringers gaan). Deze moeten verzamelen bij
de hoofd entre, vandaar kan men naar het middenterrein. Er komt speciaal iemand om deze deur open en weer dicht te doen. Wees dus op tijd als je een grote fiets hebt die niet in de lift past.

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je fiets mooi schoon is en het tapijt in de hal niet bevuild. Vooral fietsen die veel buiten rijden graag van tevoren goed schoonmaken. Denk hierbij ook aan opgehoopt vuil in spatborden en wielkasten.


Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.