Vrijdag nieuws 5 jaar

Gepubliceerd op

Alweer een jaar erbij... het vrijdag nieuws is nu 5 jaar oud.

De ontwikkeling om op vrijdag eens wat vrije onderwerpen neer te zetten is alweer 5 jaar geleden gestart. vorig jaar vierden we vier jaar en dat is nu dus 5!Ook nu weer geven we een link met de meest opvallende vrijdag berichten van het afgelopen jaar.

We beginnen met een recente waarin veel mooi beeldmateriaal was verzameld (uiteraard is ook het bekijken van de fotos van Cycle Vision door Rood Petje de moeite waard). Andere mooie beelden staan hier, bron dit vrijdag bericht.
Eerder hadden we mooie beelden als wallpaper in dit bericht van augustus vorig jaar.Ook was het vrijdag bericht wel eens aanleiding om treurige dingen neer te zetten, zowel recumbent blog als Bieslog stopten met publicaties. En op marktplaats moet je 9 euro voor het verkopen van je ligfiets gaan betalen.Ook sterk waren een aantal links in dit bericht, die bij elkaar genomen toch weer een leuk geheel vormden.Mooi is ook een artikel waaruit fietsliefde blijkt. Daar hoeven we zelf niets aan toe te voegen. Of misschien toch? Hier nog een artikel over fietsliefde. En nog een met een opsomming van een hele serie weblogs.Veel filmpjes via youtube hadden we in dit bericht, tja als er weinig nieuws is verzinnen we het soms gewoon zelf.Soms is een ontwikkeling nog niet zo oud en kun je op internet eigenlijk al niet meer zonder. In dit bericht schreven we over het vertalen via Google, wij zouden die mogelijkheid enorm gaan missen als die zou verdwijnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.