Vrijdag bericht, gelukkig nieuwjaar!

Gepubliceerd op

Dit nieuwsbericht is het eerste in 2008. De redactie heeft gezocht naar een originele manier om een nieuwjaarsgroet te brengen. Maar het vinden van een leuke manier is niet gelukt. We wensen iedereen dan ook maar gewoon een gezond en fietsrijk 2008!
De lezers van Ligfiets& zitten natuurlijk lekker te genieten van de CD met meer dan honderd nummers. De mensen die op internet ons nieuws lezen vinden in het uitgebreide bericht wat leuke en opmerkelijke links.

De hunneliggers hadden wel een leuk filmpje om hun kijkers een goed nieuwjaar te wensen. Verder een mooie foto van een grasspriet die door een bewerking met photoshop net vuurwerk lijkt op de site van Bas.Wat vonden we nog meer in de links en op internet deze week?

Een leuke link kregen we toegestuurd. Een italiaanse uitgever gebruikt als beeldmerk een ligfiets. De uitgeverij startte in mei 2007, dus geen oude koek!We zagen ook een paar opvallende advertenties, een reclame-ligfiets die te huur en te koop is. En ook een mooie lage racer die niet aan geitewollensokkenfiguren wordt verkocht.
Ook leuk, we zagen op een link bij Bentrider een filmpje van Cruzbike. Ondanks dat de zit van de fiets en de fiets zelf zeer amerikaans is kan het verhaal van de maker u misschien ook inspireren. Het is een heel verhaal hoe goed de fiets wel is en de man is een geboren verkoper. Op het eind geloofden wij in ieder geval alles wat hij zei.
Er was deze week nog meer amerikaans nieuws, zoals een opvallende overname van een maker van accessoires voor ligfietsen, zeker gezien de lage dollar zou dat misschien voor europa ook wel iets leuks kunnen betekenen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.