Websitebezoek omhoog

Gepubliceerd op

Het aantal bezoekers van ligfiets.net neemt toe zelfs spectaculair (+15%) in vergelijking met vorig jaar. Het aantal bezoekers van cyclevision.nl is gedaald. Meer over de aantallen en bijzondere ontwikkelingen in het uitgebreide bericht.

U bent gewend periodiek een verslag te krijgen van de bezoekers. Het eerste half jaar is om en het is tijd even te evalueren. Ligfiets.net is hier wel uniek in, veel andere sites hebben geen tellers openbaar staan. Het effect van adverteren is dan niet zo duidelijk. Ook opvallend is dat op ligfiets.net verder weinig belangstelling voor banners bestaat.
Toch doet dat aan de kwaliteit van de site niets af. In de statistieken van ligfiets.net blijken bezoekers de site goed te waarderen en te bezoeken.
De statistieken van de Cycle Vision site zijn vanzelfsprekend gedaald.
Maar de bezoekers van ligfiets.net nemen echter toe. Zo'n 40000 unieke bezoekers voor vorige maand. In een oud bericht noemden we ook nog Nedstat, de teller en ook deze teller geeft een stijging aan van 300, dat is bijna 10 procent op het totaal vrijwel volledig wordt dit in mei gerealiseerd en in vergelijking met vorig jaar zit er zeker wat vooruitgang in. Naast de bezoekersaantallen heeft de redactie opnieuw even de gegevens van Google getest door te zoeken op het recente artikel over de Race door Amerika en het resultaat was uiteraard prima. Het artikel werd net als een half jaar geleden prima teruggevonden en bovenin de lijst gepresenteerd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.