Bentrider online juli

Gepubliceerd op

Nieuwe Bentrider Online is uit. Bij het nieuwe blad zit weer een voor ligfietsmakers interessante editorial. Het betreft een verhandeling over de ligfietsmarkt in Amerika. Verder een rijverslag van de challenge twister.

In de editorial vallen een aantal dingen op. Het gewicht is volgens de schrijver van het stuk belangrijk hoger bij europese fietsen. Hierdoor klimmen de fietsen minder goed dan de Amerikaanse tegenhangers. Leuk detail is een gesprek welke ik heb gehad met een paar amerikaanse fietsers, zij vonden de wind erg in Nederland, maar in hun omgeving hadden ze bergen. De vraag was wat nu erger/zwaarder was om mee geconfronteerd te worden. Ze besloten dat je beter bergen kunt hebben.... De editorial schrijft echter over een fietswalhalla in Nederland. De meningen zijn dus nog verdeeld.
In de racerij wordt echter met veel europese machines gereden, als de schrijver van het blad echter een toerrit gaat maken kiest hij voor een all american bike.
Verder een verslag over het rijden met de challenge twister. Het is volgens de schrijver jammer dat deze in Amerika niet erg populair is.


Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.