Banners op Plaza

Gepubliceerd op

Al lang draaide op Plaza een banner met adfurteren is effekieferdur. Dat had iedereen wel gezien zo langzamerhand, en ook de banners van fabrikanten werden langzaamaan steeds minder geplaatst. Of dit komt door het toenemend aantal pagina's dat Plaza toont? We zullen het wel nooit weten.
Maar er zijn ontwikkelingen gaande.....

Lees verder, de plaza wordt straks ook voor nieuwtjes van ligfietsbedrijven een bron van informatie naar hun klanten.

Het is een feit dat juist het tonen van een bonte mengeling van verschillende banners de attentiewaarde van de banners verhoogt. Als plazateam zijn we nu bezig om hier meer aandacht aan te besteden. Dat doen we op een aantal fronten.

Clubs hebben allemaal het aanbod gekregen om eenmaal per jaar een banner te laten draaien met een bepaalde oplage. Dat is een aanbod van de vereniging, zeg maar een digitale bos bloemen.

Verder weten we dat Plaza een heleboel onderdelen heeft, die echter niet allemaal goed tot hun recht komen. We gaan informatie geven over deze hoekjes van Plaza door hier met banners aandacht aan te geven. Klikken op zo'n banner brengt je direct naar deze plaatsen toe.

Daarnaast hebben we intensiever contact gelegd met de bedrijven die een vermelding hebben op Plaza. We verwachten dat dit resulteert in een intensivering van het aantal campagnes, dus naast de advertenties in Ligfiets&. Plaza vertoont immers niet alleen aan de leden, maar ook aan niet-leden erg veel pagina's. Op maandbasis zijn dat er maar liefst 330.000. Dat kan gewoon niet alleen komen van de 2500 leden.....

Er zijn ook plannen om een bannerpakket aan bedrijven aan te bieden. Dit onderdeel moet nog verder uitgewerkt worden. Bij een open dag is het dan mogelijk bij de banners ook een vermelding in de agenda te krijgen.
De agenda op ligfiets.net is weer de bron van de agenda in Ligfiets& en men heeft dan een maximaal bereik met minimale inspanning.

Als eerste kunnen bedrijven gebruik maken van persberichten-op-ligfiets.net als mailadres waarbij de -op- uiteraard een @ wordt. Hiermee krijgt de redactie van het blad een mailtje en ook de plazaredactie. Zij kunnen dan als het nieuws interessant genoeg is dit vullen in de verschillende nieuwsrubrieken.
Nog mooier is het als bedrijven hun eigen nieuwspagina goed bijhouden, de redacties houden ook die paginas goed in de gaten, en nieuws wordt zeker gezien. Vanaf ligfiets.net is dan vrij gemakkelijk een link naar deze informatie te leggen.

En er zijn ideeen om aan banner-ruil te gaan doen met gelieerde organisaties en websites. Er zijn plannen om dit in de toekomst te gaan uitbreiden. Kortom, de banners worden nog meer een bron van informatie die de moeite waard is. Namens het Plazateam: Proost!!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.