Speedliner Street Legal

Deze fietsen zijn in licentie van M5 gemaakt door Speedliner. Speedliner stond geheel los van M5 overigens. Verkoopprijs was vanaf 1499 gulden. Wegens de goedkope en niet erg goede afmontage van het basismodel, in combinatie met serviceproblemen heeft Speedliner een slechte naam gekregen, en zijn ze mede hierdoor failliet gegaan. M5 zelf heeft de productie nooit gestaakt, en deze fiets wordt dus nog steeds gemaakt door M5, met een ander prijskaartje, maar ook een ander kwaliteitsnivo.

Prijsindicatie: vanaf f 1499 (guldens!)

Ervaringen

(Niet langer geregistreerd) op do 10 feb 2000 om 00:00

Sinds Mei 1999 rijdt ik met een street legal in het limburgse heuvelland.Totaal heb ik zo'n 4000KM gereden.Het stuur dat in eerste instantie met de uiteinde naar boven stak heb ik naderhand 90 graden naar achter gedraaid (samen .Hierdoor kun je beter opstappen en tevens is het stuur in een meer ontspannen houding vast te houden.Het nadeel is hierbij dat tijdens het afstappen je geen steun op het stuur kunt uitoefenen.Maar dit is na gewenning geen probleem meer.

(Niet langer geregistreerd) op ma 09 okt 2000 om 00:00

Ik rij reeds een paar jaar op de streetlegal 26'-28' en heb er uitstekende ervaringen mee. Sinds nov '99 ben ik op pad met de fiets in Azie en heb er zelfs de hoogste passen in Tibet mee beklommen (max 5400 m). De vering is primitief maar uiterst goed voor Azie omdat je daar geheel op jezelf bent aangewezen als er zich problemen voordoen. De moeilijkste wegen zijn nu een eitje na meer dan 11000 km. Het is gewoon een kwestie van ervaring denk ik. Voor meer info en mooie foto's van de fiets kan je ons volgen op onze website: http://home.wxs.nl/~followus

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.