Nieuwe accessoire voor Delta TX e-chopper HP Velotechnik

Gepubliceerd op

Een ligfiets niet geschikt voor in de stad? Beter zichtbaar en stallen in een kleine ruimte? HP Velotechnik heeft een speciaal type e-chopper gemaakt die deze bezwaren wegneemt en zich gemakkelijk overal laat parkeren. Zo wordt je ligfiets dus eigenlijk een rechtopfiets!

De manieren om je supersnel te vervoeren door de europese drukke steden met parkeerproblemen en 30 kilometer zones is niet meer per auto maar per ... fiets!
Een ligfiets is soms in het nadeel met stallen maar dat hoeft niet meer. Zet je fiets rechtop en hij wordt super compact. Met de Delta tx comfort e-chopper van HP Velotechnik kan dat!

Hp Velotechnik heeft het assortiment accessoires voor de multifunctionele comforttrike uitgebreid. De Verticale parkeerstandaard lost een probleem op waar eigenaren van bijvoorbeeld ruime bakfietsen zeer bekend mee zijn: zowel bij het parkeren van de fiets in de stad als thuis wordt het krap. En de Duitsers hebben de elegante driewieler nog comfortabeler gemaakt met een inklapbare stuurpen voor gemakkelijk in- en uitstappen. HP Velotechnik presenteert deze en andere innovaties op de vakbeurs Eurobike die wordt gehouden van 3 tot 7 juli in Frankfurt, Duitsland.

Wil je meer zien van de "Delta Move" bekijk dan even dit filmpje op Youtube

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.