Spezi beurs 2024 Lauchringen nog nooit zo groot

Gepubliceerd op

Alle informatie rondom de spezi is nu bekend. Het beursoppervlak is groter dan ooit. De beurs richt zich op aangepast fietsen, bakfietsen en snelle velomobielen!

We hebben de mail van de duitse organisatoren omgezet met dank aan google translate.

De lente is aangebroken, de internationale bijzondere fietsenbeurs SPEZI 2024 staat voor de deur: op 27 en 28 september april. In april worden de poorten in Lauchringen geopend voor het 26e SPEZI-evenement.

Het tweede evenement in Lauchringen heeft een nog groter aanbod aan standhouders in vergelijking met vorig jaar. Ruim 90 exposanten en ruim 130 merken zullen aanwezig zijn in het weekend van 27 en 28 april op het terrein van een voormalige textielfabriek. De tentoonstellingsruimte van een SPEZI is nog nooit zo groot geweest.
Merken SPEZI 2024

Plattegrond SPEZI 2024

Kaartjes zijn online hier te koop


Fietsmobiliteit toegankelijk maken voor iedereen


Ligfietsen, tandems of trikes – SPEZI biedt een verscheidenheid aan mobiliteitsoplossingen zodat mensen met een handicap, revalidatiepatiënten of zelfs senioren tot op hoge leeftijd zelfstandig mobiel kunnen zijn. Ook kinderen met een lichamelijke beperking kunnen baat hebben bij speciale fietsen om de zelfstandige mobiliteit te bevorderen, sociale participatie mogelijk te maken en het zelfvertrouwen te vergroten. Op de speciale fietsenbeurs SPEZI in Lauchringen krijgen geïnteresseerden van alle leeftijden de kans om in een veilige omgeving kennis te maken met de fietsen en deze uit te proberen.

BerichtBakfietsen zijn een belangrijke bouwsteen voor de transporttransitie


Een paar jaar geleden waren ze nog een kleine divisie, maar inmiddels staan ​​bijzondere fietsen midden in de samenleving. Geen wonder dat met een omzetgroei van 14,5 procent geen enkel ander type fiets in 2023 zo explosief groeide als de e-bakfiets. Naast de vaste exposanten en hun testfietsen hebben de beursorganisatoren een bijzondere partner aan boord: de “Cargo Bike B2B Roadshow” komt naar SPEZI en breidt de testfietspool substantieel uit.

Bericht


Ervaar de toekomst bij SPEZI


De verscheidenheid aan velomobielen en lichte elektrische voertuigen (LEV) maken de internationale speciale fietsenbeurs SPEZI in Lauchringen tot een evenement dat u niet mag missen voor iedereen die de toekomst van mobiliteit vandaag de dag wil ervaren. Een uitgebreid testparcours biedt ideale omstandigheden om de innovatieve modellen van 's werelds toonaangevende velomobielleveranciers uit te proberen.

Reacties

Piku op do 11 apr 2024 om 14:37

Er lijkt een foutje in dit bericht te zijn geslopen. Bij de lente is aangebroken enz. ...wordt 27 en 28 september genoemd ..en eventjes verder 27 en 28 april. De laatste datum is (neem ik aan) de juiste ?

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.