Quatrevelo als vrachtfiets/cargobike.

Gepubliceerd op

Velomobiel geeft het nieuws dat de Quatrevelo nu ook als razendsnelle vrachtfiets uitgevoerd wordt. Onder de naam Vrachtquatrevelo.

Een van de makers vertelt: "We maken de Quatrevelo nu 9 jaar en de meeste mensen kiezen voor de kap die naar achteren klapt. Die geeft deze fiets al een gigantische opslagruimte. Echter we hadden een klant die ook in de fiets een accordeon mee wilde nemen. We zijn toen op het idee gekomen om een nieuwe versie van de winterkap en de zomerkap te komen. De Cargohood maakt deze fiets tot een echte transportfiets. Of het zo is dat deze fiets met echte cargobikes de concurrentie aan kan gaan is nog de vraag. Qua volume natuurlijk niet, maar hij rijdt supersnel en blijft natuurlijk net als de gewone Quatrevelo een supercomfortabele praktische fiets!"

Reacties

jack op zo 31 mrt 2024 om 18:11

Gaaf project, ook leuk om te zien op deze Velomobile | Facebook link zie je reacties, er zijn zelfs mensen die hun hond gemakkelijk mee kunnen nemen in hun fiets.

jack op wo 03 apr 2024 om 15:32

Sommige mensen dachten misschien aan een 1 april grap maar inmiddels is het 3 april en heeft ook Velomobiel dit filmpje op youtube gezet Cargo hood for Quatrevelo velomobile (youtube.com)

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.