Paastreffen 2024: aanmelden nog mogelijk

Gepubliceerd op

Nieuwe baan, nieuw huis, nieuwe Paastreffenlocatie. Het was wat schipperen om alle eieren in de lucht te houden maar als vanzelf liepen de aanmeldingen binnen en net zo automatisch gaat het weer misschien ook nog wel meezitten.

Voor overnachtingen en de maaltijd op zaterdag kun je je nog steeds aanmelden. Om de prijs hoef je het niet te laten, overnachtingen worden door de vereniging gesponsord. Daarnaast kun je je altijd melden op zondag om mee te doen met een van de toertochten.
Met dank aan Bas Boer zijn de routes voor de Paasroutes vastgesteld, de gezinroute staat al in de agenda, de andere twee volgen. We bivakkeren in een van de mooiste fietsgebieden van Nederland; de gezins- en kletsroute doen de Holterberg aan terwijl de scheurders daarnaast nog de Lemelerberg bedwingen.
Op zaterdag kun je de prachtige stad Deventer gaan bezoeken, of aan het eind van de middag meedoen met een fietsrace waarbij je een ei op ludieke wijze moet vervoeren. Hiervoor staat het tijdmeetsysteem van de vereniging tot onze beschikking.
Alvast een goede aanreis gewenst!
Zie hier het agendabericht.

Kopfoto: logo 2024 met dank aan Harry Gijsman

Reacties

marcel82 op di 26 mrt 2024 om 20:58

veel\plezier gewenst!
ik zij van de week  nog tegen mn shan, volgens mij hebben ze binnenkort weer die paastreffen

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.