20 Jahre Liegeradgruppe Oldenburg

Gepubliceerd op

Van 9 tot 17 maart viert de Liegeradgruppe Oldenburg haar 20-jarig jubileum.

Beste fietsliefhebbers,

misschien hebben jullie via social media al gehoord dat de ligfietsgroep Oldenburg van 9 tot 17 maart haar 20-jarig jubileum viert met de tentoonstelling "Ligfietsen en wat de wereld nog meer nodig heeft!". 

De tentoonstelling wordt officieel geopend op 9 maart om 14:00 uur in het pand van het voormalige benzinestation in de Kaiserstraße 26122 Oldenburg (Duitsland), nu Frankys. We zouden het erg fijn vinden om op deze dag (of in de tentoonstelling) veel gasten te mogen verwelkomen. We plannen een receptie waar we samen proosten en er is ruimte voor een paar welkomstwoorden.

Onze "losse groep" heeft verbazingwekkend veel belangstelling gegenereerd en de Oldenburgse ligfietsgroep is altijd van de partij. Bij regionale en internationale bijeenkomsten en wedstrijden, als gastheer om de 4 jaar bij het Großen Oldenburger Liegeradtreffen (een van de grootste treffen in Europa), met de #schokofahrt, bij Hallo Fahrrad (bijv. met het kinderligfietsparcours) en campagnes voor een humanitair doel (Ein Rädchen für alle(s), Kinderhospiz Löwenherz). We zijn blij dat we ongewone manieren om dingen te doen kunnen laten zien en mensen kunnen aanmoedigen hierover na te denken.

We ontvangen graag uw feedback.

door blijven trappen…

Dieter Hannemann

Liegeradgruppe Oldenburg

Zie ook de
Oldenburger Presse.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.