Holland Limes Classic

Gepubliceerd op

Fiets 17 juni mee in het spoor van de Romeinen!

Op zaterdag 17 juni vindt de vierde editie van de Hollandse Limes Classic plaats in Zwammerdam. Een uniek evenement dat in het teken staat van de Neder-Germaanse Limes, dat sinds 2021 op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Ga mee terug in de tijd van de Romeinen en beleef onze bijzondere historie op de fiets (of vanaf het water).

Fietstocht
Fiets tijdens de Hollandse Limes Classic langs de grens van het voormalige Romeinse rijk en langs de meest bijzondere vindplaatsen uit onze geschiedenis. Ontdek tijdens een mooie fietstocht van 25, 50 of 100 kilometer wat er over is van de reusachtige forten en maak onderweg leuke tussenstops bij Romeinse vondsten van bijna 2000 jaar oud. De Hollandse Limes Classic is een dag vol plezier, (ontdekken,) bewegen en beleven!

Vorig jaar heeft Jochem Leemans de Holland Limes Classic gereden en dit was zo ontzettend leuk. Hij werd met open armen ontvangen ook door de wielrenners en de organisatie was echt uitstekend (het filmpje van vorig jaar geeft een goede indruk van de dag)!
Je krijgt een (gps) route langs mooie wegen en fietspaden die langs allemaal leuke plekken gaat en stops met een hapje en een drankje. Jochem denkt dat meerdere ligfietsers deze tocht heel erg zullen waarderen.

Jochem heeft er erg van genoten en werd gevraagd of hij dit jaar ambassadeur wil zijn. Daar hoefde hij dus ook niet lang over na te denken. Hij rijdt de 100 km die hij eerst nog gaat proefrijden voor geschiktheid voor ligfietsen.

Bij het inschrijven mag je gebruik maken van de kortingscode LIMESLIGFIETS.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.