Go Kidz

Gepubliceerd op

Kinderen ophalen of wegbrengen met een auto of taxi? Niet nodig als de BSO een goede en betrouwbare vorm van vervoer heeft. Het idee om een speciale opbouw te maken die gebruikt kan worden op de GoLo vrachtfiets maakt het mogelijk!

Vandaag spraken we met ontwerper André Vrielink: "Ja, het is eigenlijk wel een logische vraag en gedachte, vanuit de BSO Struin kwam. Ze werken al vaak met bijzondere fietsen en het hele concept van hun BSO is al dat de kinderen actief buiten zijn. Daarbij past dit concept naadloos. Wij hebben deze module ontwikkeld dus bedrijven of organisaties die interesse hebben kunnen zich bij ons melden. Het is een module dus naast een standaard GoLo vrachtfiets is er niet heel veel nodig. Er zal wel wat levertijd op zitten.
Er kunnen 8 kinderen in en ook aan bagage is gedacht, in de dubbele bodem is ruimte om spullen mee te nemen. Struin rijdt binnenkort rond met de eerste fiets en is erg enthousiast over de eenvoud in de bediening en het comfort op de fiets!"

Heel leuk dus en een goede ervaring, zo geef je kinderen al meteen mee dat ook fietsen altijd een optie is, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Meer informatie is te krijgen via Home - GoLo, delivering the future!

Ook een goed idee is om deze Youtube video te bekijken waar de fiets beter is te zien en wordt voorgesteld.

Reacties

Andre op wo 01 mrt 2023 om 17:25

Bekijk vooral ook het filmpje op YouTube eens:
https://youtu.be/uJUw2-tgPS8

Lazyryder op wo 01 mrt 2023 om 22:36

Geniaal concept Andre',

Heb de webside en video bekeken er is heel veel mogelijk met dit ontwerp.
Hoe loopt het vermarkten want dat is vaak een probleem bij dit soort mooie ideeën. Lukt het jullie om deze vervoersmogelijkheid bij genoeg afnemers onder de aandacht te brengen en ze er enthousiast voor te krijgen?
Veel potentiële kopers voor deze fiets zullen niet van het bestaan afweten  en aan deze mogelijkheid denken.
Wat is de wettelijk toegestane elektrisch ondersteunde snelheid van deze fietsen?

Hoop dat het een succes wordt !Andre op do 09 mrt 2023 om 17:11

Hoi Eric,

We hebben het ontwerp inderdaad zo gemaakt dat er veel mee mogelijk is, dat heb je goed gezien. Het vermarkten loopt nog niet goed genoeg al heeft dat voor een groot deel ook te maken met ons. Wij zijn (tot nog toe) te druk met het product zelf bezig geweest en moeten nu aan de verkoop gaan werken.
Wij kiezen er bewust voor om het een e-bike te houden dus de toegestane ondersteuning is hetzelfde als op alle e-bikes 250 Watt nominaal ondersteuning tot 25 km/h

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.