SPEZI 2023 Lauchringen 29 + 30 april 2023

Gepubliceerd op

Nog iets meer dan 80 dagen tot SPEZI 2023 in Lauchringen! De organisatie geeft een inzage in het verloop van de voorbereidingen voor deze beurs.

De organisatie schrijft: "Er zijn momenten tijdens het fietsen dat het landschap voorbij raast. Op deze momenten lijkt alles mogelijk, de spieren werken instinctief en in harmonie met elkaar, de gedachten dwalen vrij en zorgeloos rond.

Voor ons, het organisatieteam van SPEZI, vliegt de tijd alleen maar voorbij. De spieren zijn meer verkrampt dan bij gebruik van bureaustoelen en vergaderingen en de gedachten vliegen van de takenlijst naar de e-mailinbox en weer terug. Dit doet echter niets af aan onze motivatie en verwachting voor de eerste SPEZI in Lauchringen! Er is veel gebeurd sinds de laatste nieuwsbrief, hoog tijd voor een frisse update over de SPEZI 2023 in Lauchringen.

De
nieuwe SPEZI-website is online. Het vormt een alomvattende informatiebron voor de beurs, met onder meer de volgende onderdelen:
  • Overzicht fietscategorieën
  • Merkenlijst (wekelijks worden nieuwe merken/exposanten toegevoegd)
  • Programma voor de talrijke boeiende lezingen
  • Koop het SPEZI-ticket online - inclusief OV-geldigheid voor het Waldshut-tariefnetwerk op de dag van uw bezoek
  • SPEZI tentweide en overnachting in de hal
  • Tips voor overnachtingen in hotels en pensions
  • Belangrijke informatie over vervoer per trein, fiets of auto
  • Online inschrijven voor het uitvinderslaboratorium

De voorbereidingen voor de nieuwe SPEZI-editie in Lauchringen zijn volop bezig - hier zijn de belangrijkste punten over de huidige stand van zaken.

In vergelijking met SPEZI 2019 (het meest succesvolle evenement tot nu toe) heeft de beurs in Lauchringen al meer dan 80% van de tentoonstellingsruimte ingenomen. Er komen steeds meer exposanten bij.

Tot nu toe zijn 22 nieuwe exposanten die nog nooit op een eerdere SPEZI hebben gepresenteerd aanwezig met spannende producten.

Fabrikanten van velomobielen en bakfietsen zijn beter vertegenwoordigd dan ooit tevoren.

De dienstregeling staat vast - elke 20 minuten zorgt een bus van het treinstation van Tiengen (Regioexpress-verbinding) naar de SPEZI en terug voor de pendeldienst.

Het goedkeuringsproces voor het afsluiten van een van de hoofdweg in de buurt van een complex om te gebruiken voor een uitgebreid testparcours is nog gaande. We houden u op de hoogte.

Het
nieuwe SPEZI Instagram-kanaal komt langzaam op gang.

Hartelijke groeten

het SPEZI-team
 "

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.