29-30 april 2023 Spezi

Gepubliceerd op

In een recent berichtje op Recumbent news is wat meer informatie verschenen over de bekende Spezi beurs. Hoe blijf je op de hoogte van nieuws, wat is de Spezialradmesse eigenlijk en wat is er tot nu toe aan nieuws over het bijzondere jubileum?

Click here if you want to read this article in english.

Wellicht is het leuk voor onze lezers om te weten wat de Spezi is. We hadden een aantal jaren geleden deze leuke documentaire op SWR gevonden. Hiermee kun je in beelden zien wat de beurs toen was. Inmiddels is bekend dat de beurs na een aantal jaren afwezigheid door corona nu toch gelukkig zijn 25 jarig jubileum gaat vieren maar dat wel gaat doen op een andere plek dan we gewend zijn.

Op Recumbent news is een artikeltje over de plek verschenen en het programma. Het is een zeer levendige beurs waarbij de exposanten interessant kunnen zijn maar de fietsen en alles wat niet officeel buiten te zien is minstens zo bijzonder.

Wil je toch meer weten voordat je heen gaat? Inmiddels is de Facebook pagina wat beter gevuld. En kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief die ze willen uitgeven. Wij hebben dat alvast gedaan zodat interessant nieuws ook hier te vinden zal zijn! Het kan zomaar alvast je eerste goede voornemen van 2023 zijn! Op het duitstalige forum is een zeer actief topic over het evenement.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.