24 h ride attempt 2022

Gepubliceerd op

Een uniek ligfietsrace evenement georganiseerd door Jan Kranczoch. Deelname open voor alle ligfietsers. Wat nog ontbreekt zijn wat meer deelnemers en vrijwilligers (EHBO).

Over minder dan een maand vindt de 24 uur race plaats in Oldenzaal. Een mooi moment om met een aantal medeliggers de uitdaging om zich te wagen aan de 6 uur race (twee edities) of zelfs de 24 uur race.
Echter het aantal deelnemers lijkt (!) wat tegen te vallen. Er hebben zich momenteel 9 deelnemers ingeschreven waarvan acht Duitsers en, zegge en schrijve, één Nederlander. Dat kan beter.
We hebben ook vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. En na het afvallen van de medewerking van het Rode Kruis (te weinig vrijwilligers) willen we graag dat er een paar vrijwilligers zijn met (basis) EHBO, met eenvoudige EHBO-koffer en die 112 kan bellen (en een goede melding richting de meldkamer kan doen ).

Nu hebben we ook gehoord (Jos Sluijsmans) dat er een aantal  cargo bike racers aanwezig zullen zijn. Ook heeft Jan de plaatselijke wielrennersvereniging van Oldenzaal gevraagd of zij ook mee zouden willen doen. Dus, op de Nederlandse liggers na, lijkt het aantal deelnemers best wel mee te vallen. Maar het aantal vrijwilligers mag ook wel wat omhoog.

Er is een leuke minicamping (de Paardenbloem) aan de rand van recreatie park Het Hulsbeek en er waren er nog 20 plaatsen vrij voor de nacht 27-28 mei. 

Reacties

sq5rdc op wo 11 mei 2022 om 22:35

Is bij de organisatoren bekend dat OBT in datzelfde weekend gehouden wordt? Dat verklaart mogelijk het beperkt aantal inschrijvingen.

Bentlage op vr 20 mei 2022 om 15:01

Het hemelvaartsweekeinde was al sinds 2019 voor de 24 h race geplant en deze termijn stond lang voor de oliebollentocht. 

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.