Opening The Bicycle Hub

Gepubliceerd op

Op zaterdag 30 april opent The Bicycle Hub officieel zijn deuren en iedere fietsliefhebber is welkom die dag een kijkje te komen nemen.

The Bicycle Hub is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde, fiets gerelateerde bedrijven in Wijchen en wijde omgeving. Zo staan in de showroom hoogwaardige, aangepaste fietsen, degelijke trekking bikes, supersnelle ligfietsen en een breed programma kwalitatieve mountainbikes en gravelbikes. In huis zet een fysiotherapeut fietsers goed op de fiets, om lichamelijke klachten te voorkomen of te verhelpen. Wat The Bicycle Hub verder uniek maakt is dat onder hetzelfde dak ook fietsonderdelen en fietsframes van diverse materialen geproduceerd worden. Hierbij gaat het om fietsvelgen, fietswielen, kettingbladen, mountainbikes van titanium en staal en ligfietsframes van carbon. De ruime werkplaats is ingericht zodat juist deze specialistische fietsen optimaal onderhouden, aangepast en gerepareerd kunnen worden. Op fietsgebied is dit een unieke samenkomst van expertise in Nederland!

Komende zaterdag 30 april geven we een kijkje achter de schermen bij de verschillende bedrijven. Daarnaast hebben we voor deze dag een aantal tourritten onder begeleiding uitgezet in de omgeving. Deze ritten zijn voor de diverse disciplines en variëren van ligfiets, weg, mountainbike en gravel.
 
De showroom, de werkplaats en de verschillende productieruimtes zijn vanaf 10 uur geopend. Aanmelden voor de tourritten is verplicht en voor die deelnemers staat achteraf een hapje en een drankje klaar.

The Bicycle Hub bevindt zich op de Copernicusstraat 10 in Wijchen. Op zaterdag is in de omgeving voldoende parkeerplaats. Aanmelden voor de tourritten kan op info@elan.cc en in de agenda van Ligfiets.net. En meer informatie is te vinden op de Bicyclehub.

Groeten Hans

Reacties

tdt op wo 27 apr 2022 om 00:40

Klinkt wel interessant, maar die website doet het niet...

TeJayLigFts op wo 27 apr 2022 om 11:35

Als je de Bicyclehub bedoelt, die werkt (nu) wel.

EdQ op za 30 apr 2022 om 16:21

Mooie zaak en ook lekker groot, Elle had een leuke fietstocht uitgezet en het was erg gezellig

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.