Oliebollentocht 2021 opnieuw uitgesteld

Gepubliceerd op

De oliebollentocht 2021 gaat niet door op 28 december 2021 in verband met de COVID-19 crisis. Met Hemelvaart 2022 (28 mei) wordt een alternatieve tocht gereden.

Chris Trines laat namens het organiserend comité het volgende weten:

De ziekenhuizen raken steeds voller met Covid-19-patiënten, de ic-capaciteit loopt tegen haar grenzen aan, het aantal besmettingen stijgt naar grote hoogte. Een nieuw Afrikaans virus lijkt is besmettelijker. Nederlands-Limburg kleurt donkerrood. De overheidsmaatregelen en de RIVM-richtlijnen laten geen twijfel toe.

In de december-uitgave van Ligfiets&, jubel ik nog dat het tijd is voor een feestje. Een artikel dat zo’n 8 weken geleden door me is aangeleverd. Zo zie je maar weer, hoe snel de werkelijkheid veranderd.

Het annuleren van de OBT op 28 december is een logisch gevolg van bovenstaande. U zult het zeker al verwacht hebben. Wat hadden wij u graag laten genieten van een heerlije tocht door onze mooie Euregio! Een happen en trappen event een 25 jarig jubileum waardig. Wat hadden we graag een groepsfoto gemaakt van alle (nu 125 deelnemers) in het prachtige door Velomobil.net gesponsorde jubileumshirt.

Maar helaas, nu de 25e OBT door laten gaan is geen haalbare kaart. Annuleren is de enig mogelijke keuze. Heel jammer!

Maar we hebben een alternatief! We hebben een nieuwe datum: 28 mei 2022 (Weekend Hemelvaart).

Rijdt u dan de OBT tocht alsnog met ons mee? We zouden ons vereerd voelen! Uiteraard ontvangt u dan alsnog ons (iedereen wil het hebben) jubileumshirt, de goodiebag en een mooi aandenken aan de tocht.

Wij willen onze sponsoren en de horecaondernemers hartelijk danken voor hun begrip en medewerking. Ook een hartelijk dankjewel aan de Euregio Rijn-Maas Noord voor hun begrip en coulance.

Had u een Velomobielkalender besteld? Dan neemt Fritz Horsthemke contact met u op over eventuele levering van de kalender per post.

De deelnemers hebben in een mail nadere informatie ontvangen over het annuleren van hun deelname als ze op 28 mei niet mee kunnen of willen doen. De organisatie zoekt nog naar alternatieve bollen om na afloop te serveren.

In de agenda is het evenement inmiddels verplaatst. Meer informatie is op www.grensrijder.com te vinden

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.