Maia gaat verhuizen

Gepubliceerd op

We kregen een opgetogen bericht van ligfietsdealer Maia. Ze verhuizen per het nieuwe jaar 2021 vanaf Dordrecht naar een nieuwe locatie in Zevenbergen met meer ruimte en een betere uitstraling.

Maia schrijft : "Het is zover! Na meer dan 20 jaar Dordrecht neemt Maia de stap om groter en mooier de toekomst tegemoet te treden. Wij vestigen ons in Zevenbergen, vlakbij Breda, in het pand waar tot het einde van het jaar een fietsenwinkel heeft gezeten. Op onze nieuwe locatie hebben we eindelijk ruimte (300m2 showroom) om onze fietsen goed te laten zien. We verhuizen direct na de jaarwisseling naar de Zuidhaven 29. We zullen ons daar ook richten op enkele nieuwe specialiteiten, waarover later meer. Maia 2.0 is een feit!"Reacties

Hoekie op ma 14 dec 2020 om 22:47

Ziet er alvast veelbelovend uit!

ErikvanD op di 15 dec 2020 om 09:09

Ik ken het pand en de locatie van de vorige fietsenzaak die erin zat. Daar gaat Maia een hoop plezier van hebben! En ook nog eens lekker om de hoek voor mij :)

Lazyryder op di 15 dec 2020 om 12:31

Goed te lezen dat in een tijd dat veel ligfietsdealers wegens te weinig omzet er mee zijn gestopt Maia kan uitbreiden.Hoop dat ze in hun nieuwe zaak de verkoop en belangstelling voor ligfietsen weer verder kunnen vergroten.
Veel succes gewenst!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.