Paastreffen XX, een heerlijk weekendje Veluwe

Gepubliceerd op

Kampeerboerderij en mini-camping De Nieuwe Hof in Otterlo vormt opnieuw het decor van dit illustere weekendje weg waarvan we dit jaar de twintigste editie vieren. Er wordt voorzien in een ruim aanbod van activiteiten en catering. Aarzel niet en vergroot de feestvreugde.

In het Paastreffen XX agendabericht vind je het overzicht van de geplande activiteiten. Na inloggen op ligfiets.net kun je je daar inschrijven, tot 16 april.

Activiteiten

Op zaterdag is ruimte voor spontane activiteiten, zoals bijvoorbeeld de mysterieuze missie van Toni. De zaterdagmiddag (vanaf ca. 15:30) staat in het teken van goocheltrucs. Hans Klok zal ons zijn beroemde verdwijntruc laten zien, en verder rekenen we op bijdragen van jullie, de deelnemers.

Zaterdagavond gaan we ijsbreken door middel van het spelen van spellen met rare mensen. Bij de inschrijving zien we al een heel divers aanbod: Munchkin, Dixit, Machiavelli, Boonanza, Quirkle, Keezen (3x), Set, Exploding Kittens. De KaToCo heeft alvast een Keezen-spel in elkaar geknutseld.
Zondag gaan we liggend fietsen, of rechtop zo je wilt, en op maandag volgt een emotioneel afscheid.

Catering

Er is dit jaar een simpele pastamaaltijd voor mensen die op vrijdag arriveren, een copieuze maaltijd op zaterdag en alsof dat nog niet genoeg is een afsluitende BBQ op zondag.

Shirt

Voor deze lustrumeditie brengen we een feestelijk shirt uit, en daarvoor werd eerder een shirt-peiling georganiseerd. Het winnende hardloopshirt kon t/m 4 april besteld worden en is nu in productie.

Reacties

MaartenSneep op zo 14 apr 2019 om 16:45

Is er ook een track voor de rit van zondag?

wakkermans op ma 15 apr 2019 om 10:49

De route is dit weekend voorgereden door Roef & Marloes en wordt als het goed is vandaag nog aan het agendabericht toegevoegd.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.