Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Paastreffen XX

aangemaakt op 16 februari 2019 18:30 door wakkermans , bijgewerkt op 23 maart 2019 10:40 door wakkermans

Anders, Westenengerdijk 80, 6731 ED Otterlo, vrijdag 19 april 2019.

Het vierde lustrum van het paastreffen is in aantocht! Dat gaan we vieren met een leuk shirt en sociale activiteiten. We strijken opnieuw neer op de heerlijk landelijke locatie van kampeerboerderij De Nieuwe Hof in Otterlo, en maken er een gezelig en sportief weekend van.

In de enquete lazen we dat het paastreffen voor nieuwe bezoekers soms nog even aftasten is. Daar willen we wat aan doen, door de spelavond op zaterdagavond anders te organiseren. Er komt een lijst met spellen die mensen bij zich hebben, en daarop kun je intekenen bij welk spel je wilt aanschuiven. Vorig jaar waren een aantal gasten verwoed aan het Keezen, als er genoeg spellen worden meegenomen kunnen we daar een competitie van maken.

De zaterdagmiddag staat in het teken van de illusies en goocheltrucs. We hopen dat jullie met ideeën komen, en zullen zelf attributen meenemen voor deze
wonderbaarlijke ervaring: https://www.youtube.com/watch?v=sxwn1w7MJvk
Eerder op de zaterdag, om klokslag zeventien over tien, gaat een groepje onder leiding van Toni voldoen aan de mysterieuze regel 17K. Een ander groepje gaat op weg naar Harskamp om proviand in te slaan.

Voor wie al op vrijdag komt is er de traditie van het bezoek aan de plaatselijke Chinees. Omdat dit vorig jaar nogal duur uitviel zorgen we dit jaar voor een alternatief in de vorm van een eenvoudige pastamaaltijd.

Op zaterdagavond koken we gezamenlijk onder leiding van topkok Marieke. Het hoofdgerecht bestaat uit Boeuf Bourgignon (vlees) en Mexicaanse bonenschotel (veg.).

Zondag volgen de gezamenlijke toertochten die in drie smaken worden aangeboden: de hazentocht, de kletroute en de gezinsvariant. Die laatste zal een bezoek brengen aan het middelpunt van Nederland.
De zondag sluiten we af met een BBQ, waarvan het vlees of vis (garnalenspies + zalmpakket) door de slager geleverd wordt en het vegetarische deel uit eigen koker komt.

Praktische informatie

Je kiest zelf bij de inschrijving aan welke onderdelen je mee wilt doen, en hoeveel nachten je wilt blijven slapen. Voor het slapen heb je ofwel je eigen tent en kampeerspullen nodig, ofwel je slaapt op een van de drie slaapzalen. In dat geval breng je een slaapzak en hoeslaken mee. De slaapzalen zijn in een apart gebouw, los van de verblijfsruimte. Bestek en borden zijn op locatie aanwezig. Wij zorgen voor thee/koffie, maar voor alle het andere drinken, ontbijt en alcoholhoudend spul zorg je zelf, er is een Spar supermarkt in Otterlo (2 km), open op vr./zat. tot 19:00, of de Plus in Harskamp, open vr. tot 21:00 en zat. tot 20:00. Als je niet meedoet met de gezamenlijke maaltijden kun je je eigen kostje koken, dat mag ook in de keuken op tijden dat er geen groepsmaaltijd bereid wordt.

Meer info bij katoco


Grotere kaart weergeven

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen