Publicatie ligfietsen Fietsersbond

Gepubliceerd op

Heel stilletjes is de publicatie ligfietsen die ooit is opgesteld door Fietsersbond weer op ligfiets.net online gekomen. De publicatie krijgt in de vernieuwing die gepland staat voor ligfiets.net zeker een prominente plaats. Hij is nu te lezen maarrrr is wat verouderd. Lees in het uitgebreide bericht de plannen.

De publicatie is al eerder online gezet met goedkeuring van de auteurs van Fietsersbond. Het boekje wordt niet meer opnieuw gedrukt en uitgegeven. Toch is er op een overzichtelijke manier een goede uitleg gegeven over het aanschaffen van een ligfiets. De informatie staat nu in ruwe en verouderde vorm op dit overzicht maar kan uiteraard worden opgefrist. In de tekst staan verouderde typen fietsen genoemd en zo zullen er wel meer verbeteringen kunnen zijn. Lees je graag en heb je inmiddels veel kennis om dit boekje en de inhoud als kennisartikel op ligfiets.net beschikbaar te houden, meld je dan aan als redacteur voor dit onderdeel! Er kunnen afbeeldingen worden toegevoegd, de tekst gewoon behouden en waar nodig gecorrigeerd enzovoort. Mail naar de redactie als je interesse hebt.

Reacties

MarcelvanderWeijden op di 26 mrt 2019 om 18:34

Ik heb inderdaad nog een exemplaar, 3e druk maart 2001. Maar ook nog de 1e druk juni 1989, toen de Fietsersbond nog de Fietsersbond enfb heette.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.