Paastreffen XX: shirt bestellen mogelijk t/m 4 april 21:00

Gepubliceerd op

De inschrijving voor de vierde lustrumeditie van het Paastreffen is geopend! Er wordt voorzien in een ruim aanbod van activiteiten en catering. Tevens brengen wij een feestelijk shirt uit, dat eerder al onderwerp was van een mini-enquête. Het hardloopshirt kreeg de meeste die-wil-ik's, maar heeft twee weken levertijd. Daarom zijn er aparte inschrijfpagina's voor het shirt (deadline 4 april 21:00) en voor het treffen zelf (deadline 16 april).

In het Paastreffen XX agendabericht vind je het overzicht van de geplande activiteiten. Na inloggen op ligfiets.net kun je je daar inschrijven.

Activiteiten

Op zaterdag is ruimte voor spontane activiteiten, zoals bijvoorbeeld de mysterieuze missie van Toni. De zaterdagmiddag staat in het teken van goocheltrucs. Hans Klok zal ons zijn beroemde verdwijntruc laten zien, en verder rekenen we op bijdragen van jullie, de deelnemers. Zaterdagavond gaan we ijsbreken door middel van het spelen van spellen met rare mensen. Zondag gaan we liggend fietsen, of rechtop zo je wilt, en op maandag volgt een emotioneel afscheid.

Catering

Er is dit jaar een simpele pastamaaltijd voor mensen die op vrijdag arriveren, een copieuze maaltijd op zaterdag en alsof dat nog niet genoeg is een afsluitende BBQ op zondag.

Shirt

De uitslag van de shirt-peiling leverde drie duidelijke winnaars op: De sweater won met stip in de categorie 'geen interesse'. De polo won in de categorie 'leuk'. Het t-shirt blonk nergens in uit.
Het hardloopshirt won in de categorie 'die wil ik'.
Deze laatste is uitverkoren om bedrukt te gaan worden. De foto bij dit bericht toont de damesuitvoering. Bestel hem nu op de shirt bestelpagina. Vanwege de levertijd gaat die pagina op zwart na 4 april.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.